Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - «Ήταν ο λόγος που διέκοψα την πρακτική μου στην ΕΡΤ3» - Νέα καταγγελία

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Ήταν ο λόγος που διέκοψα την πρακτική μου στην ΕΡΤ3» – Νέα καταγγελία

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που αφορούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η Κ. μιλάει για τη δική της εμπειρία όταν νεαρή φοιτήτρια δημοσιογραφίας συνάντησε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε πρακτική που έκανε στην ΕΡΤ3

Οι καταγγελίες στο πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου διαδέχονται η μία την άλλη. Η Κ. αναφέρει τη δική της εμπειρία όταν συνάντησε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην ΕΡΤ3 όπου έκανε την πρακτική της, και ήταν όπως λέει ο λόγος για να τη διακόψει.

Η ίδια αφού έλαβε μηνύματα στο κινητό της με εκκλήσεις για να μιλήσει επέλεξε να αναφερθεί δημόσια στη δική της εμπειρία παρενόχλησης  για να σκεφτούμε, όπως λέει, την απαξίωση που δείχνουμε σε τέτοιου είδους θέματα εδώ και χρόνια. Η Κ. μίλησε στο marieclaire.gr.

Η καταγγελία

«Ήταν το 2003, όταν ως φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφασίζω όπως και άλλες συμφοιτήτριές μου να κάνω πρακτική εξάσκηση σε ένα καθημερινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο στην ΕΡΤ3, στο section της παραγωγής της εκπομπής. Η εκπομπή ήταν η “Μια και καλή” και την παρουσίαζε η Χρύσα Σάμου Μητρέγκα. Ο κος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε τότε στην συγκεκριμένη εκπομπή. Η συμπεριφορά του ήταν αρκετά ευγενική και φιλική με όλες μας θα έλεγα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτήν.

Προς το τέλος της σεζόν και το μήνα Μάιο, σε έναν από τους διαδρόμους της ΕΡΤ3 κι ενώ μιλούσαμε για διαδικαστικά της εκπομπής, τον χαιρετώ και καθώς γυρίζω την πλάτη μου για να φύγω μού δίνει μια στον κ*λο και με χαιρετά. Πάγωσα, κοκκίνισα, αισθάνθηκα προσβολή και ταπείνωση. Οφείλω να υπογραμμίσω πως παρών ήταν και ένας άλλος κύριος, δεν θυμάμαι αν ήταν φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ή συνεργάτης της ΕΡΤ3, ο οποίος και δεν αντέδρασε, ούτε καν λεκτικά. Ρώτησα τον κύριο Παναγιωτόπουλο ειρωνικά αν είναι μ*λάκας και αποχώρησα. Φυσικά εκείνος μόνο γέλασε και δεν απάντησε. Δεν επέστρεψα ξανά στην ΕΡΤ3. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ο λόγος που διέκοψα την πρακτική μου».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024