
Βασίλης Γκουρούσης – «Είμαι προφυλακισμένος 9 μήνες χωρίς να ξέρω το λόγο»
«Με έχουν θάψει ζωντανό εδώ μέσα χωρίς να έχω κάνει τίποτα», τονίζει ο επιχειρηματίας.
Στις φυλακές των Τρικάλων παραμένει προφυλακισμένος ο Βασίλης Γκουρούσης.
Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, που κατηγορείται για το «χρυσό» ριφιφί στις θυρίδες της τράπεζα του Ψυχικού, σε δηλώσεις του αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και τονίζει ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία εναντίον του.
Μιλώντας τηλεφωνικά στο «Πρωινό», υπογραμμίζει: «Είμαι 9 μήνες προφυλακισμένος, χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό. Το μόνο μου έγκλημα ήταν ότι πήγαινα στη θυρίδα μου και από εκεί μεταφέρθηκε ένα DNA, που λένε από την αρχή ότι είναι μεικτό» και προσθέτει:
«Στις 23 Μαρτίου το πρωί έφυγα από το σπίτι μου, ξαφνικά όπως βγήκα από το αυτοκίνητο, 3-4 άτομα στην κυριολεξία με απήγαγαν, μου έβαλαν χειροπέδες, μου πέταξαν κάτι στο πρόσωπο που δε θυμάμαι, με πέταξαν σε ένα κάθισμα μπρούμυτα, έκατσαν πάνω μου. Εγώ φώναζα για 15 λεπτά ποιοι είστε και μετά από ώρα ένας από αυτούς μου έδειξε την ταυτότητά του, και μου είπε ότι ήταν αστυνομικός. Χωρίς τη συναίνεσή μου, μου πήραν DNA και για 30 ώρες ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρω τίποτα. Μετά μου είπαν ότι είναι για τις θυρίδες».
Σε ερώτηση αν έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης, ο επιχειρηματίας απαντά: «Είναι του εξαμήνου και από χθες έχουν ξεκινήσει να ψάχνονται. Η απόφαση πρέπει να βγει σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Δεν έχει οριστεί δικάσιμος. Με έχουν θάψει ζωντανό εδώ μέσα, χωρίς να έχω κάνει τίποτα, το παραμικρό».
Δείτε όσα είπε παρακάτω
- ΟΟΣΑ: Όταν οι δείκτες της οικονομίας ευημερούν, αλλά οι πολίτες δυσπιστούν – Το χαμένο «στοίχημα» της κυβέρνησης
- Λαπόρτα: «Έχουμε κάνει πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Άλβαρες»
- Μητσοτάκης για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»
- Στο εδώλιο ο οδηγός της μοιραίας BMW στη Ρόδο για την απόπειρα καταστροφής του ηλεκτρονικού καταγραφέα
- «Άρπαξε τη νίκη» – Το Labubu πάει Μουντιάλ και στοχεύει στο τρόπαιο
- Έκθεση του ΟΗΕ για δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες παιδιών στη Γάζα – αγανάκτηση αλλά και σφοδρές επικρίσεις



