Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεονάρντο – «Κλείσαμε τον Μέσι μέσα σε τρεις μέρες»

Λεονάρντο – «Κλείσαμε τον Μέσι μέσα σε τρεις μέρες»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας ότι κανείς δεν πίστευε ότι συμφώνησαν μαζί μέσα σε τρεις μέρες.

Ο Λιονέλ Μέσι πριν από λίγες μέρες κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για 7η φορά στην καριέρα του, ενώ σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρει τα πατήματα με την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό αποτυπώνεται και στο γήπεδο, καθώς μέχρι τώρα μετρά έξι και γκολ και πέντε ασίστ σε 15 παιχνίδια με τους Παριζιάνους.

Ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο κλήθηκε να μιλήσει για ακόμα μια φορά για τις επιδόσεις του Αργεντίνου σούπερ σταρ στο αγωνιστικό χώρο, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε η μεταγραφή βόμβα του καλοκαιριού με τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίζει από την Βαρκελώνη στο Παρίσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεονάρντο: 

«Κλείσαμε τον Λέο σε τρεις μέρες. Ειλικρινά, πιστεύαμε ότι θα έμενε στην Μπαρτσελόνα. Αν δει κανείς τα στατιστικά του, θα δει ότι οι πρώτοι του μήνες στην ομάδα είναι θεαματικοί. Αυτός και ο Μπαπέ έχουν δημιουργήσει σχεδόν κάθε γκολ για την Παρί αυτή τη σεζόν. Κανείς δεν σου ζητά να τρέχεις δώδεκα χιλιόμετρα ανά παιχνίδι. Αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο εδώ και είκοσι χρόνια. Είναι ιδιοφυΐα. Ο Μέσι προσαρμόστηκε, αλλά το 2022, μαζί του, είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Eίναι αδιαμφισβήτητο αυτό. Ο Μέσι μπορεί να κρίνει οποιοδήποτε παιχνίδι».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024