Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Βρίσκεται ή όχι στο Μεξικό;

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Βρίσκεται ή όχι στο Μεξικό;

Το πρωί της Δευτέρας ο ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο παρουσιαστής, που κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, δεν πραγματοποίησε τελικά το ταξίδι

Διαφορετικές πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των «Ράδιο Αρβύλα», μετά τον τεράστιο σάλο που έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις για διαρροή βίντεο ερωτικού περιεχομένου και της δικαστικής διαμάχης με πρώην σύντροφό του.

Την Κυριακή, η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA παρουσίασε αποκλειστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» ταξίδεψε για το Μεξικό με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, λοιπόν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο παρουσιαστής, που κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, δεν πραγματοποίησε τελικά το ταξίδι.

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊταρίδης, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, υποστήριξε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στη Θεσσαλονίκη και αποθανατίστηκε στο αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του.

«Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο» είπε, δηλώνοντας βέβαιος ότι δεν έχει φύγει από τη χώρα.

«Περίμενα σε κάποιο σημείο κοντά στο σπίτι του. Δεν ήξερα ακριβώς πού είναι το σπίτι του, αλλά ήμουν στην περιοχή που μένει και περίμενα. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Ήμουν σχετικά κοντά. Τον είδα με τα μάτια μου. Πρέπει να ήταν και η σύζυγός του μαζί του. Εγώ ήμουν σταματημένος στο αυτοκίνητο και τον είδα στα 15 μέτρα μπροστά. Είμαι 1000% σίγουρος. Είναι εδώ» εξήγησε ο φωτογράφος.

Τι λένε φίλοι και συνεργάτες του

Παράλληλα, στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησαν φίλοι του παρουσιαστή, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνιασμένοι από τις εξελίξεις.

Ο Σωτήρης Βακάρος, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το 1977, τόνισε πως «όλοι ξαφνιαστήκαμε, όλοι τρελαθήκαμε, όλοι στενοχωρηθήκαμε και όλοι θυμώσαμε πάρα πολύ».

Υπογράμμισε, δε, πως «αυτό που έκανε είναι αλητεία. Δεν είναι άντρας για εμένα» και σημείωσε πως «επειδή ο Στάθης είναι αναίσθητος, μπορεί αυτήν τη στιγμή να είναι μια χαρά».

Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο παρελθόν, αναφέροντας πως «δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που γυάλιζε το μάτι του και δραπέτευσε από κάπου».

«Έχω τσαντιστεί! Δεν είναι κάτι που του έτυχε ή κάτι αναπάντεχο. Αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του σε αυτήν τη θέση» συμπλήρωσε.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024