Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Νέα παρανοϊκή θεωρία από αρνητή - «Τα εμβόλια αλλάζουν την ψυχολογία, μας μετατρέπουν σε ζόμπι»

Κοροναϊός – Νέα παρανοϊκή θεωρία από αρνητή – «Τα εμβόλια αλλάζουν την ψυχολογία, μας μετατρέπουν σε ζόμπι»

«Είσαστε δολοφόνοι όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, γιατί δεν ενημερώνετε τους ανθρώπους, διότι δεν τους λέτε για τις παρενέργειες»

Για την επίθεση που δέχθηκε από μια ομάδα αντιεμβολιαστών και αρνητών της πανδημίας στην Πάτρα μίλησε ζωντανά στο MEGA η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου.

Όπως είπε, βρισκόταν σε εκδήλωση του ιατρικού συλλόγου της πόλης σε συνεργασία με άλλους φορείς, όταν ενημερώθηκε ότι η ομάδα των αρνητών θέλησε να της επιδώσει ένα έγγραφο που ανέφερε ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια.

Όταν εκείνη αρνήθηκε και τους είπε να απευθυνθούν αρμοδίως στον Ιατρικό Σύλλογο, τότε εκείνοι την προπηλάκισαν και την στοχοποίησαν. «Δεν δέχονται τη διάγνωση για Covid και δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα νοσοκομεία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επικεφαλής της ομάδας των αρνητών ήταν ένας συνταξιούχος ψυχίατρος της πόλης, ο οποίος αποκάλεσε την κυρία Μαστοράκου «δολοφόνο», σύμφωνα με την ίδια.

«Το εμβόλιο αλλάζει την ψυχολογία μας»

«Εγώ μίλησα για ζόμπι, που δεν είναι δικό μου, αλλά είναι από το CDC. Λέει εκεί ότι οι άνθρωποι, οι οποίοι θα εμβολιαστούν, θα αλλάξει η ψυχολογία τους. Το οποίο το βλέπω και γω αυτή την στιγμή, μισούν εκείνους που είναι ανεμβολίαστοι» υποστήριξε ο συνταξιούχος γιατρός μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος γιατρός χαρακτήρισε «δολοφόνους» όλους τους γιατρούς.

«Είσαστε δολοφόνοι όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, γιατί δεν ενημερώνετε τους ανθρώπους, διότι δεν τους λέτε για τις παρενέργειες» ανέφερε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024