
Βόλος – Αποκλείστηκε οικογένεια που είχε πάει για βόλτα λόγω του χιονιά
Μια οικογένεια από τον Βόλο είχε ξεκινήσει για βόλτα στα χιόνια, αλλά χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να τους απεγκλωβίσει.
Η κακοκαιρία «Κάρμελ» συνεχίζει να «χτυπάει» τη χώρα και, μάλιστα, έχει προκαλέσει χιονοπτώσεις σε ημιορεινά και ορεινά.
Τη χαρά του χιονιού και της ομορφιάς του θέλησε να απολαύσει ένα ζευγάρι με τα δύο τους παιδιά, ξεκινώντας από τον Βόλο με προορισμό το Πήλιο. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το αυτοκίνητό τους να εγκλωβίστηκε στον δρόμο Δράκειας – Χάνια λόγω του χιονιού με αποτέλεσμα η βόλτα να γίνει ταλαιπωρία.
Επενέβη η Πυροσβεστική
Η οικογένεια που βρισκόταν λίγο πριν την κορυφή του Πηλίου, υποχρεώθηκε να καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τρεις άνδρες της οποίας την απεγκλώβισαν και την οδήγησαν με ασφάλεια μέχρι τη Δράκεια.
- ΠΑΣΟΚ: Η μάχη για το «ρετιρέ» της κεντροαριστεράς, οι δημοσκοπήσεις και η αναδίπλωση της Αναστασίου
- Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκα σε τουαλέτες γυμναστηρίου
- «Δεν βγαίνουν τα λεφτά» – Χάρι και Μέγκαν στα μανταλάκια
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/5): Δράση με ΑΕΚ-Άρης για την Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» που ανέφερε ο Σι στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους
- Ινδία: Σχεδόν 90 νεκροί καθώς σφοδρή καταιγίδα πλήττει την πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της χώρας



