Στο κατάστημα βρέθηκαν 72 πελάτες, ενώ σύμφωνα με το νόμο επιτρεπόταν 55 άτομα.

«Τσουχτερό» είναι το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε κλαμπ της Λαμίας καθώς όχι μόνο θα κλείσει για 15 ημέρες αλλά και ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ για παραβίαση του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων μέσα στον χώρο του καταστήματος βάσει των υγειονομικών μέτρων προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας τα ξημερώματα της Κυριακής προχώρησαν σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων Covid 19 με αποτέλεσμα και σε αυτή την περίπτωση να διαπιστώσουν υπεράριθμους πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο κατάστημα βρέθηκαν 72 πελάτες, ενώ σύμφωνα με το νόμο επιτρεπόταν 55 άτομα. Όλοι οι πελάτες είχαν τα νόμιμα πιστοποιητικά που προβλέπονται από το νόμο.

Και σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για τους υπεράριθμους πελάτες, 15μερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ ο 22χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λίγες ημέρες πριν, έγινε ακόμη ένας έλεγχος σε νυχτερινό κατάστημα της Λαμίας, όπου και εκεί επιβλήθηκε λουκέτο και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr