Ο Παναθηναϊκός άφησε ήδη πίσω την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, στρέφοντας την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (19/12, 19:00) με τον Προμηθέα για την 11η αγωνιστική της Basket League.
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Προμηθέα με προπόνηση του μεσημέρι του Σαββάτου, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην έχει στην διάθεση του τον τραυματία Τζεχάιβ Φλόιντ, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται εκτός του ελληνικού ρόστερ της ομάδας.
Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στο ισχίο και παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών