Το Λαύριο είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή, του οποίου και επιβλήθηκα με σκορ 87-71, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Μπροστάρης για τους γηπεδούχους ήταν ο Τάισον Κάρτερ που έκανε… ό,τι ήθελε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Έτσι το σύνολο του Χρήστου Σερέλη βελτίωσε το ρεκόρ του στο 5-6 μένοντας στο μέσο της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 6η θέση, ενώ ο «γηραιός» έπεσε στο 3-7, παραμένοντας στα χαμηλότερα στρώματα του ταμπλό.
Ο Κάρτερ, όπως είπαμε, ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους, αλλά και του ματς, σημειώνοντας 31 πόντους σε μια υπέροχη… παράσταση, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με 12 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τόνι Ντάγκλας και Γάιος Σκορδίλης που είχαν από 12 πόντους έκαστος.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.