Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλο «διπλό» της Λάρισας (82-74)

Μεγάλο «διπλό» της Λάρισας (82-74)

Η Λάρισα έφτασε σε μια τεράστια νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, επικρατώντας με σκορ 82-74, παίρνοντας έτσι σημαντική βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία.

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε η ομάδα τη Λάρισας, επικρατώντας με σκορ 82-74 του Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, με το σύνολο του Φώτη Τακιανού να παίρνει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθειά της να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το θετικό αποτέλεσμα παραμένουν στην τελευταία θέση με ρεκόρ 2-7, έχοντας ματς λιγότερο, ενώ από την άλλη οι Πατρινοί έχασαν την ευκαιρία να μπουν στη ζώνη των Play-Offs υποχωρώντας έτσι στο 4-6.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάριν Μάριτς που σημείωσε 22 πόντους, ενώ 15 είχε ο Θοδωρής Χάρας. Από την άλλη πλευρά, πολύ καλός ήταν ο Ορλάντο Κόουλμαν με 17 πόντους, έχοντας ως σημαντική βοήθεια τον Γιώργο Διαμαντάκο με 14.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και να πάρει τα ηνία στο μεγαλύτερο διάστημα. To σύνολο του Φώτη Τακιανού βρήκε τον τρόπο στα τελευταία λεπτά να περάσει μπροστά και να πάει στα αποδυτήρια στο +2 (35-33).

Η τρίτη περίοδος δεν είχε να ξεχωρίσει σε κάτι από το πρώτο μέρος. Η Λάρισα κατάφερε να αυξήσει για λίγο το προβάδισμά της, όμως άμεσα ο Απόλλων μάζεψε τη διαφορά και παρέμεινε κοντά στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ακόμα και σε διψήφια διαφορά, καταφέρνοντας έτσι να εξασφαλίσουν το ροζ φύλλο αγώνα και τη δεύτερη φετινή τους νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 15-17, 17-18, 24-29

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024