Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ - Είναι όντως αυτή η καλύτερη έκδοση της ομάδας στην εποχή Κλοπ;

Λίβερπουλ – Είναι όντως αυτή η καλύτερη έκδοση της ομάδας στην εποχή Κλοπ;

Μία ήττα σε σε 25 αγώνες, παίζοντας επιβλητικό και απολαυστικό ποδόσφαιρο. Η Λίβερπουλ εντυπωσιάζει και τη φετινή σεζόν, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο στην Αγγλία

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί μια άκρως απολαυστική και εντυπωσιακή σεζόν σε όλους τους τομείς.

Τελευταίο της… θύμα η Νιουκάσλ, η οποία προηγήθηκε στο Άνφιλντ, αλλά οι Reds κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να επικρατήσουν με 3-1, μένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά την πολύ κακή παρένθεση της περσινής σεζόν, που όλα της πήγαν στραβά, φέτος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει μπει με το… πόδι στο γκάζι από την αρχή της σεζόν και ούτε λίγο ούτε πολύ σκορπά το φόβο και τον τρόμο τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League.

Με ορισμένες εξαιρέσεις, η φετινή εκδοχή της Λίβερπουλ είναι καθηλωτική. Έχει παίξει σε 25 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League και μετρά μόλις μία ήττα – αυτήν από τη Γουέστ Χαμ (3-2) στην 11η αγωνιστική της Premier League, τότε που τα Σφυριά έβαλαν τέλος στο αήττητο 25 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις των Reds.

Ωστόσο, έπειτα από αυτήν την ήττα η ομάδα του Κλοπ ανέκαμψε και πήρε πάλι μπρος, πετυχαίνοντας 8 σερί νίκες, στις οποίες δέχτηκε μόλις 3 γκολ.

Μοίρασε τρεις διαδοχικές… τεσσάρες στο πρωτάθλημα (4-0 την Άρσεναλ, 4-0 την Σαουθάμπτον, 1-4 την Έβερτον), πήρε διπλό στο Σαν Σίρο (1-2 τη Μίλαν) και ολοκλήρωσε με το απίθανο 6/6 στον όμιλο του Champions League, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη αγγλική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στην φετινή τρελή πορεία των Reds είναι αδιαμφισβήτητα ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έχει εξελιχθεί άλλη μια χρονιά στον ηγέτη της ομάδας, έχοντας πετύχει 15 γκολ στην Premier League, ενώ έχει μοιράσει και 9 ασίστ.

Ο Σαλάχ σαφώς έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εντυπωσιακά παραγωγική σεζόν της Λίβερπουλ, η οποία έχει πετύχει 48 γκολ σε 17 ματς στην Αγγλία, κάτι που την βάζει στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί με 40.

Ο Κλοπ έχει κάνει ξανά το… Red Machine να δουλεύει στην εντέλεια.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024