Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς - Έμβρυο μεγάλωνε στο συκώτι 33χρονης

Καναδάς – Έμβρυο μεγάλωνε στο συκώτι 33χρονης

Στην περίπτωση της νεαρής γυναίκας από τον Καναδά, το γονιμοποιημένο ωάριο ταξίδεψε μέχρι το συκώτι, επικολλήθηκε κι άρχισε να αναπτύσσεται εκεί, εξήγησε ο γιατρός για την εξωμήτρια κύηση της 33χρονης.

Σε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση κύησης, μια 33χρονη γυναίκα στον Καναδά βρέθηκε με το έμβρυο να αναπτύσσεται επάνω στο συκώτι της.

«Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα» λέει ο γαιτρός για το έμβρυο που αναπτυσσόταν στο συκώτι της 33χρονης γυναίκας στον Καναδά, αντί για τη μήτρα της.

«Μια 33χρονη γυναίκα ήρθε με ιστορικό αιμορραγίας περιόδου 14 ημερών, έπειτα από 49 μέρες από την τελευταία περίοδο» λέει ο παιδίατρος του ερευνητικού κέντρου στο παιδιατρικό κέντρο της Μανιτόμπα στον Καναδά.

«Στην εξέταση, ο γιατρός βρήκε μια εξωμήτρια εγκυμοσύνη στο συκώτι της γυναίκας» σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ The Sun. Να σημειώσουμε ότι μια εξωμήτρια ή έκτοπη κύηση είναι όταν το έμβρυο – αντί να αναπτύσσεται στην κοιλότητα της μήτρας – επικολλάται κάπου αλλού.

«Μερικές φορές τις βλέπουμε στην κοιλιά αλλά ποτέ στο συκώτι. Είναι η πρώτη φορά για μένα» λέει ο γιατρός.

«Οι χειρουργοί έσωσαν τη ζωή της γυναίκας αφαιρώντας το έμβρυο. Ωστόσο, το έμβρυο δεν μπορούσε να σωθεί» εξήγησε ο γιατρός.
Η συνηθισμένη εξωμήτρια κύηση συμβαίνει στις σάλπιγγες, εξήγησε ο γιατρός.

«Ωστόσο, είναι πιθανό ότι το ωάριο και το σπέρμα ενώνονται και στη συνέχεια ταξιδεύουν προς την άλλη πλευρά έξω από την ωοθήκη και μπορούν να εμφυτευτούν στο περιτόναιο» σχολίασε ο γιατρός μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Στην περίπτωση της νεαρής γυναίκας από τον Καναδά, το γονιμοποιημένο ωάριο ταξίδεψε μέχρι το συκώτι, επικολλήθηκε κι άρχισε να αναπτύσσεται εκεί, εξήγησε ο γιατρός για την εξωμήτρια κύηση της 33χρονης.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024