Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς - «Διαστροφή το να εμπορεύεσαι τις ερωτικές στιγμές σου»

Λάκης Γαβαλάς – «Διαστροφή το να εμπορεύεσαι τις ερωτικές στιγμές σου»

Ο γνωστός σχεδιαστής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα είπε όλα «έξω από τα δόντια».

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Το πρώην πια μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» έγινε γνωστό ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφο του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου εν αγνοία της ενώ παράλληλα έγιναν και άλλες καταγγελίες για αποτρόπαιες πράξεις του.

Τα πρόσωπα της σόουμπιζ από την πρώτη στιγμή αντέδρασαν και εξέφρασαν την οργή τους. Ανάμεσα σε αυτά και ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής, έδωσε το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης (16/12) σε εκδήλωση για την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και μιλώντας στις κάμερες αναφέρθηκε στην υπόθεση και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

«Οι ερωτικές στιγμές είναι υπέροχες. Το να τις μοιράζεσαι και να τις εμπορεύεσαι με οποιονδήποτε τρόπο είναι μία πολλαπλή διαστροφή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Είχα γνωρίσει το Στάθη Παναγιωτόπουλο 1-2 φορές, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει. Δεν ξέρω αν τα χρήματα αν πάρθηκαν θα είναι αρκετά για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους άνεργοι, ασυναίσθητοι και ελεεινοί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024