Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης για Μανωλά – «Είναι ηγέτης και ξέρει να κερδίζει, είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας»

Μαρινάκης για Μανωλά – «Είναι ηγέτης και ξέρει να κερδίζει, είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά και εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για την επιστροφή του 30χρονου αμυντικού στο μεγάλο λιμάνι

Μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να ντύνουν ξανά στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μανωλά. Μια μεταγραφή από αυτές που μόνο ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να κάνει στην Ελλάδα, με τους πρωταθλητές να ενισχύονται με έναν αμυντικό τοπ επιπέδου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και καλωσόρισε τον Κώστα Μανωλά στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 30χρονο σέντερ μπακ.

«Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ψυχή, δύναμη, ταχύτητα και εμπειρία. Εχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό που χρειάζεται ένας παίκτης για να παίζει στον Ολυμπιακό, να ηγείται και να κερδίζει παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στη συνέχεια εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο μεγάλο λιμάνι.

«Καταρχήν η ηλικία του 30 χρονών είναι η καλύτερη για ένα στόπερ που έχει την εμπειρία για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλους αγώνες. Ο Κώστας δεν έφυγε ποτέ από τον Ολυμπιακό ήταν πάντα κοντά στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ψυχή, από μικρός ακόμα, φανταστείτε τώρα. Μεγάλη δύναμη, μεγάλη ταχύτητα, μεγάλη εμπειρία πλέον από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού και οπωσδήποτε κι ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει ο Κώστας που χρειάζεται ένας παίκτης για να παίζει στον Ολυμπιακό, να ηγείται και να κερδίζει παιχνίδια, είναι ότι έχει και μεγάλα καρύδια», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Κώστας, είμαστε χαρούμενοι που είναι πλέον μαζί μας. Είναι ένας παίκτης τον οποίον τον είχα ξεχωρίσει από όταν ήταν πολύ μικρός, τον ήθελα κοντά μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία του στην Ευρώπη και το πως έχει παίξει εκεί και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι για τα επόμενα χρόνια, πολλά χρόνια μαζί μας. Να είναι καλά το παιδί να έχει δύναμη, υγεία και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο, δε χρειάζονται πολλά λόγια».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέφερε επίσης: «Εμείς πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο αυτή η υπέρβαση και όπως είπα θα το δούμε στην πορεία και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Εγώ τον επέλεξα ναι, αλλά από κει και πέρα είχε πολύ καλούς προπονητές πολύ καλό τεχνικό τιμ και όλοι μέσα στην ομάδα πίστεψαν στον Κώστα και ο Κώστας μπορούσε να ανταπεξέλθει και στην πίεση και στα δύσκολα παιχνίδια. Πήρε μια πολύ καλή μεταγραφή και μετά μια ακόμα καλύτερη μεταγραφή και τώρα…», κατέληξε, με τον Μανωλά να απαντάει με νόημα: «και τώρα πήρα την καλύτερη απ’ όλες η αλήθεια είναι αυτή».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024