Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο της πρώην συντρόφου του σε πορνογραφικά σάιτ, έχει προκαλέσει οργή. Πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και της δημοσιογραφίας έχουν καταδικάσει την εμετική του δράση.
Μία από αυτούς είναι η Αφροδίτη Σημίτη. Η ραδιοφωνική παραγωγός, μάλιστα, αναφέρεται σε μια δική της «περιπέτεια» με έναν άλλο «Στάθη». Η ίδια δεν έμεινε άπραγη, αλλά τον κατήγγειλε στον CEO μεγάλης εταιρείας όπου εργάζονταν και οι δύο. Μόνο που αυτό οδήγησε στην απόλυσή της, καθώς εκείνος είναι το «δεξί χέρι του αφεντικού».
«Μη μασάτε κορίτσια!»
Η Αφροδίτη Σημίτη γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook: «Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Στάθηδες εκεί έξω. Μη μασάτε κορίτσια! Ξεμπροστιάσετε τους!
Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.
Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου.
Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια.
Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής