Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φθιώτιδα - Πέταξαν σκυλίτσα και έξι κουτάβια σε τσουβάλι σε ποτάμι - Νεκρά τα σκυλάκια

Φθιώτιδα – Πέταξαν σκυλίτσα και έξι κουτάβια σε τσουβάλι σε ποτάμι – Νεκρά τα σκυλάκια

Μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που προχώρησε σε αυτή την πράξη στη Φθιώτιδα.

Μια κτηνωδία που είναι δύσκολο να περιγραφεί αντίκρισαν σήμερα στη Φθιώτιδα ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Καραγιάννης, ένας συνεργάτης του και οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σώσουν μια σκυλίτσα και τα έξι κουτάβια της που τελικά βρέθηκαν νεκρά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamianow.gr, όλα ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το πρωί όταν συνεργάτης του κ. Καραγιάννη που βρισκόταν στη γέφυρα Μακρακώμης – Σπερχειάδας εντόπισε μέσα στο γεμάτο από τις πλημμύρες νερό ποτάμι, ένα ταλαιπωρημένο σκυλάκι να δίνει μάχη με τις λιγοστές δυνάμεις που του είχαν απομείνει να επιβιώσει.

Στο σημείο έσπευσε ο κ. Καραγιάννης που ταυτόχρονα ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να επέμβει για τη σωτηρία της σκυλίτσας.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραγιάννη στο Facebook

Το σοκ ήταν ακόμη μεγαλύτερο όταν οι πυροσβέστες που προσέγγισαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο απάνθρωπος δράστης της κτηνωδίας είχε δέσει στην σκυλίτσα ένα τσουβάλι που περιείχε τα έξι νεογέννητα κουταβάκια της.

Η τετράποδη μανούλα όλη τη νύχτα πάλευε να σωθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού, κολυμπώντας με δεμένο το τσουβάλι με τα μωρά της που τελικά βρέθηκαν νεκρά.

Βγαίνοντας στην όχθη έτρεμε όχι μόνο από το κρύο αλλά και από τον τρόμο που έζησε παλεύοντας να σωθεί για να σώσει και τα κουτάβια της. Οι πυροσβέστες της κατάφεραν να την ηρεμήσουν και λίγο αργότερα δέχτηκε τα χάδια όσων βρίσκονταν στο πλευρό της.

Αναζητούνται πληροφορίες για τον δράστη

«Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που είδαμε. Το σκυλάκι ήταν δεσποζόμενο και ήδη κλήθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση. Ο εγκληματίας πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Παρακαλούμε πολύ όποιος μπορεί να μας οδηγήσει στον δράστη να μας δώσει πληροφορίες», δήλωσε στο lamianow.gr ο Κώστας Καραγιάννης.

H σκυλίτσα βρίσκεται πλέον στα έμπειρα χέρια του κτηνιάτρου που την φιλοξενεί για να την περιθάλψει μετά την απίστευτη περιπέτεια της, ενώ ο Δήμος Μακρακώμης ανέλαβε την ταφή των νεογέννητων κουταβιών της που δεν πρόλαβαν να ζήσουν εξαιτίας της απάνθρωπης συμπεριφοράς του δράστη.

Δείτε βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024