Γιώργος Λιάγκας – «Λύγισε» on air για τον Γιώργο Τράγκα – «Είχαμε μιλήσει μία εβδομάδα πριν»
Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12) έχοντας χάσει την «μάχη» με τον κοροναϊό.
Θλίψη επικρατεί στον χώρο της δημοσιογραφίας καθώς ο Γιώργος Τράγκας, που νοσηλευόταν με κοροναϊό από τις 4 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», κατέληξε.
Η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία, και παρά τις προσπάθειες τους οι θεράποντες ιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Στο «Πρωινό» προβλήθηκε ένα αφιέρωμα για τον δημοσιογράφο, μέσα στο οποίο υπήρχε απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα και τη late night εκπομπή που έκανε πριν χρόνια.
Αμέσως μετά την προβολή του, ο παρουσιαστής συγκινημένος του ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και αποκάλυψε η τελευταίας τους συνομιλία ήταν μία εβδομάδα πριν.
«Ωχ Θεέ μου, ωχ Θεέ μου! Καλό ταξίδι ρε Γιώργο. Συγκινήθηκα τώρα… Γιατί έχουμε κάνει και πολύ παρέα. Είχαμε μία συνομιλία που δεν κάνει να αποκαλύψω… Πριν μία εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- «Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζον Ρόμπερτσον (pic)
- Πώς να δώσετε ένα αληθινό δώρο τα Χριστούγεννα
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
- Ισραήλ: Σκότωσε μέλος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σε επίθεση στον Λίβανο
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου




