Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τράγκας - Αρνούνταν να κάνει το εμβόλιο ενώ τον παρακαλούσε ο γιατρός του

Γιώργος Τράγκας – Αρνούνταν να κάνει το εμβόλιο ενώ τον παρακαλούσε ο γιατρός του

Ο Γιώργος Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε και κατέληξε τα ξημερώματα.

Τη μάχη με τη ζωή έχασε ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κοροναϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ είχε μπει σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού, καθώς είχε επιδεινωθεί και η νεφρική του λειτουργία.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε και κατέληξε τα ξημερώματα.

Τον εκλιπαρούσε να κάνει το εμβόλιο – Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες

Ο Χρήστος Ζούπας, διαβητολόγος και γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο Πρωινό και τόνισε ότι τον εκλιπαρούσε να κάνει το εμβόλιο για τον κοροναϊό.

«Για τόσο δυσάρεστα γεγονότα δεν είναι εύκολο να πει κανείς πολλά πράγματα. Όχι μόνο παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα. Και είναι αδιανόητο πως ένας τέτοιος έξυπνος άνθρωπος δεν αποφάσιζε να κάνει έγκαιρα το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια σε αυτή την πανδημία.

Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη» είπε ο κ. Ζούπας στο Πρωινό.

Όπως σημείωσε ο διαβητολόγος, ο Γιώργος Τράγκας του έλεγε ότι έπρεπε να διορθώσει το ζάχαρό του για να κάνει το εμβόλιο. «Δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να τρελαθώ. 35 χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή…Τι να πω Θεέ μου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ» συμπλήρωσε ο κ. Ζούπας.

«Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κοροναϊό» κατέληξε ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024