Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ή Μουσολινικά τάγματα εφόδου;

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ή Μουσολινικά τάγματα εφόδου;

Όταν αυτά τα καλόπαιδα παρέδωσαν στην αστυνομία τον γυμνασιάρχη και όταν οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες, οι γενναίοι αυτοί… «θεματοφύλακες» ισχυρίστηκαν ότι δεν ήξεραν ότι παρανόμησαν

Θα μου επιτρέψουν κάποια σημαντικά στελέχη της κυβέρνησης να διαφωνήσω μαζί τους, όταν κατατάσσουν τους αρνητές των εμβολίων που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», στην κατηγορία των βλακών ή μικρονοϊκών. Η κατάταξη αυτή ισοδυναμεί με τον μετριασμό της … δίωξής τους λόγω βλακείας. Δηλαδή με το ελαφρυντικό της διανοητικής ανεπάρκειας.

Απεναντίας, όλες αυτές οι ομάδες που παρελαύνουν απειλητικά, με τα σύμβολα και τις εικόνες της θρησκευτικής πίστης και σημαίες, όλες αυτός ο συρφετός των μεσαιωνικών ιεροεξεταστών «θεματοφυλάκων» θα μπορούσε άνετα να συμπλεύσει με τα αλήστου μνήμης χρυσαυγίτικα σμήνη, με τις αναμμένες Κουξ Κλαν δάδες, γιατί όχι και με τα Μουσολινικά τάγματα εφόδου.

Πολύ σωστά, από τις δημοσιογραφικές επάλξεις των «Απόψεων», οι αγαπητοί συνάδελφοι Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Κανέλλης επιμένουν και με το δίκιο τους, στο ότι τα νεοφασιστικά αυγά των φιδιών διαρκώς εκκολάπτονται, από καιρού εις καιρόν, στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας.

Η άνεση με την οποίαν η εντεκάδα των ψευδοθεματοφυλάκων του Συντάγματος, εισέβαλε στο γυμνάσιο του Αιγινείου Πιερίας και πέρασε πισθάγκωνα στον διευθυντή του σχολείου χειροπέδες (!), όλος αυτός ο ατιμώρητος νεοφασιστικός ταγματασφαλίτικος περίπατος των τραμπούκων «θεματοφυλάκων» συμπίπτει με λίγα λόγια με τη λειτουργία μιας τοπικής ομαδικής ομερτά, μιας Σιτσιλιάνικης ομαδικής σιωπής στις περισσότερες επιδρομές των νεο – μουσολινικών «ταγμάτων εφόδου», που οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ορθότατα πράττοντες έβγαλαν τις χειροπέδες από τον «κρατούμενο» διευθυντή του σχολείου και τις πέρασαν στα ηθικώς ρυπαρά χέρια των «θεματοφυλάκων». Αυτά τα υποκείμενα επιβάλλεται να λογοδοτήσουν κατά τον αυστηρότερο τρόπο στη Δικαιοσύνη και να οδηγηθούν στα κρατητήρια μέχρι τη δικάσιμο αυτού του ντροπιαστικού χρονικού της Πιερίας.

Ο «αιχμάλωτος» των αντιεμβολιαστών, γυμνασιάρχης του Αιγινείου Πιερίας.

Επικίνδυνοι θρασύδειλοι

Και τώρα λίγα λόγια για τις κατ’ εξακολούθησιν απάτες που χρησιμοποιούν οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Απάτη πρώτη: Η επίκληση δια του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματός μας της φιλοπατρίας των πολιτών, με την αγωνιστική τους διάθεση, για την εφαρμογή των κανόνων του Καταστατικού Χάρτη της χώρας, δεν αποτελεί παρά απατηλό πρόσχημα για αντιποίηση των καθηκόντων των φορέων της δημόσιας τάξης από τους απατεώνες «θεματοφύλακες» της συνταγματικής τάξης.

Με πρόσχημα την υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων οι θλιβεροί «θεματοφύλακες» μετατρέπονται σε καταγέλαστους πολέμιούς τους. Εν προκειμένω, στόχος των αρνητών του εμβολίου και … θεματοφυλάκων της κοινωνικής αναταραχής ήταν και παραμένει η διάλυση της δημόσιας Υγείας και με τη διάλυση αυτή η υποστήριξη πολιτικών δυνάμεων που εργαλειοποιούν αντιπολιτευτικά τα διαλυτικά αυτά αποτελέσματα!

Απάτη δεύτερη: Στενοί συνεργάτες των αρνητών-«θεματοφυλάκων» είναι ορισμένοι δικηγόροι – συνήγοροί τους, οι οποίοι εκθέτοντας το κύρος του λειτουργήματός τους, λειτουργούν ως συνένοχοι των ταραξιών δήθεν «θεματοφυλάκων» του Συντάγματος. Το χειρότερο είναι ότι ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια αναμεταδίδουν εμπρηστικές δηλώσεις … αλληλεγγύης αυτών των συνηγόρων προς τους κατηγορούμενους πελάτες τους. Εδώ ακριβώς υστερούν οι τοπικοί δικηγορικοί σύλλογοι, που αφήνουν αναπολόγητους αυτούς τους συναδέλφους τους, αλλά και η διεύθυνση των καναλιών που προβάλλουν την «υπερασπιστική» αυτή γραμμή… Εκτός εάν κάποιοι επιπόλαιοι εξισώνουν την υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων με την πιο βάναυση καταπάτησή τους…

Χειροπιαστό τεκμήριο της διάπραξης του αδικήματος της περιύβρισης των εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων από τους «αρνητές» του εμβολίου και τους … «θεματοφύλακες του Συντάγματος» το φωτογραφικό αυτό στιγμιότυπο…

Και κλείνει το σημερινό μου κείμενο, με την αποτρόπαια εικόνα των «θεματοφυλάκων», που επέδραμαν και ως άλλοι μανιασμένοι χωροφύλακες του παρελθόντος κακοποίησαν και έδεσαν με χειροπέδες πισθάγκωνα τον γυμνασιάρχη του Αιγινείου.

Όταν αυτά τα καλόπαιδα παρέδωσαν στην αστυνομία τον γυμνασιάρχη και όταν οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες, οι γενναίοι αυτοί… «θεματοφύλακες» ισχυρίστηκαν ότι δεν ήξεραν ότι παρανόμησαν! Δηλαδή το άκρον άωτον της θρασυδειλίας! Και επιπλέον, με τη δήλωσή τους αυτή, αυτοξεγυμνώθηκαν, εμφανιζόμενοι από τη μια ως υπερασπιστές του Συντάγματος και από την άλλη ως καταλύτες των ατομικών ελευθεριών που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε Συντάγματος. Με λίγα λόγια, υπάρχουν ψευδο – θεματοφύλακες της δημόσιας τάξης, που αγνοούν τον θεμελιώδη νομικό κανόνα «Άγνοια νόμου δεν συγχωρείται»!

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024