Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία - Βουλευτής του Ερντογάν κοιμάται στο γραφείο του και δίπλα έχει σακούλα με ναρκωτικά

Τουρκία – Βουλευτής του Ερντογάν κοιμάται στο γραφείο του και δίπλα έχει σακούλα με ναρκωτικά

Το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα στην Τουρκία και στο κόμμα του Ερντογάν. Δείχνει βουλευτή του κόμματος του Τούρκου Προέδρου να κοιμάται στο γραφείο του και δίπλα του να υπάρχει σακούλα με ναρκωτικά.

Δεν έχουν τελειωμό τα απανωτά χτυπήματα στη κυβέρνηση Ερντογάν στην Τουρκία, τα οποία δείχνουν και το πόσο σαθρή και διαπλεκόμενη είναι. Έτσι μετά από τα πολλά σκάνδαλα ήρθε να προστεθεί και ένα βίντεο που δείχνει μεγαλοστέλεχος του AKP να κοιμάται καθισμένος στο γραφείο του και δίπλα του να υπάρχουν σακούλες με ναρκωτικά.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην επαρχία Γιοζγκάτ και ο Κουρσάτ Κιλίτς – επικεφαλής του κόμματος του Ερντογάν στην συγκεκριμένη επαρχία – έχει αποκοιμηθεί δίπλα σε σακούλα με μεθαμφεταμίνη.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δίκτυο Halk εκτός από τη σακούλα υπάρχουν δίπλα στον κοιμώμενο βουλευτή, αντικείμενα που σχετίζονται με χρήση αλλά και εμπόριο ναρκωτικών.

Στο βίντεο φαίνεται ο Κιλίτς να ανοίγει ένα συρτάρι που μέσα έχει μια σακούλα με σκόνη καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ πιο δίπλα διακρίνεται και ένα σωληνάριο κατανάλωσης.

Τι απαντά ο βουλευτής

Ο ίδιος ο Κιλίτς μόλις δημοσιεύτηκε το βίντεο παραιτήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, ενώ έκανε και μια ανάρτηση στο facebook που έγραφε: «Η πίστη μου στο κόμμα μας και στον αρχηγό μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται»

Μάλιστα απειλεί με μηνύσεις τον δημοσιογράφος που βρήκε και δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024