Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη - Ένταση ανάμεσα σε «θεματοφύλακες» με γονείς και καθηγητές

Κατερίνη – Ένταση ανάμεσα σε «θεματοφύλακες» με γονείς και καθηγητές

Έκρυθμο το κλίμα έξω από τα Δικαστήρια της Κατερίνης. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση καθηγητών της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το περιστατικό με την αρπαγή του γυμνασιάρχη, ενώ στο σημείο έχουν μεταχθεί οι συλληφθέντες για το περιστατικό.

Ένταση επικράτησε έξω από το δικαστικό μέγαρο Κατερίνης κατά την άφιξη των συλληφθέντων αυτοαποκαλούμενων «θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι απολογούνται ενώπιον του ανακριτή.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί καθηγητές και γονείς, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την αρπαγή του γυμνασιάρχη σχολείου στο Αιγίνιο Πιερίας.

Εκεί, όμως, βρίσκονταν και υποστηρικτές των «Θεματοφυλάκων» και ευτυχώς και δυνάμεις της αστυνομίας.

Κάποια στιγμή ένας από τους υποστηρικτές των συλληφθέντων άρχισε να φωνάζει εναντίον των καθηγητών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση, η οποία έλαβε γρήγορα τέλος.

Τα μέλη της ΕΛΜΕ Πιερίας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κατερίνης διαμαρτύρονται για το περιστατικό της απαγωγής του γυμνασιάρχη Αιγινίου αλλά και για τις συγχωνεύσεις τμημάτων.

Η αντιπαράθεση

Κάποια στιγμή ένας από τους υποστηρικτές των συλληφθέντων άρχισε να φωνάζει εναντίον των καθηγητών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση, η οποία έλαβε γρήγορα τέλος.

Κάποια στιγμή υπήρξε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, όταν ένας γονέας, που όπως είπε ήρθε από την Ανω Γλυφάδα, άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι το παιδί του δεν αντέχει την μάσκα στο σχολείο.

Δείτε το βίντεο από το makthes.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024