Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Παπουτσάκη - Ο γάμος μου ήταν μια τρέλα που βγήκε σε καλό

Κατερίνα Παπουτσάκη – Ο γάμος μου ήταν μια τρέλα που βγήκε σε καλό

H ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της και τα δύο της παιδιά. Τι σημείωσε για τον έρωτά της με τον Παναγιώτη Πιλαφά;

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, την οικογένειά της, τα παιδιά της και την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

 «Δεν είναι απλά δουλειά»

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική από τα 19 μου. Πήγε πολύ καλά χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα ή να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα πράγματα έχουν κυλήσει ωραία, μου έχουν δοθεί ευκαιρίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήξερα από μικρή πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κάνει αυτό που θέλει. Η δουλειά για μένα είναι ευχαρίστηση, είναι ψυχαγωγία. Δεν είναι απλά δουλειά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δύο της παιδιά: «Ο μικρός θα γίνει 3 ετών και ο μεγάλος 9. Είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τα παιδιά. Διαφορετικοί χαρακτήρες που αλληλοσυμπληρώνονται και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό».

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι έχω παιδιά. Αισθάνομαι ότι είναι μία σχέση που έχω δώσει και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου», σημείωσε.

«Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδιά»

Άραγε γιατί παντρεύτηκε με τον Παναγιώτη Πιλαφά στον 1,5 μήνα σχέσης; «Ήταν μια τρέλα που βγήκε σε καλό. Δεν ήταν τύχη. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδιά αλλά ήρθαν και αυτά», απάντησε.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, σημείωσε: «Έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Λαιμό. Με ώθησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μέχρι τώρα είχα μια συστολή αλλά έχω αρχίσει και το βλέπω αλλιώς. Πιο σοβαρά».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα συμμετάσχει και στην «Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα ανέβει σε μορφή μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα προλαβαίνει όλα; «Είμαι λίγο πιεσμένη αυτήν την περίοδο αλλά γενικά βγαίνει. Τα σαββατοκύριακα τα έχω ελεύθερα και ασχολούμαι με τα παιδιά», αποκρίθηκε.

«Τώρα αισθάνομαι ότι μπορώ να οργανωθώ καλύτερα. Αξιοποιώ την κάθε στιγμή και κάνω το καλύτερο που μπορώ», κατέληξε.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024