Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φερστάπεν – «Θέλω να μείνω στη Red Bull για όλη μου τη ζωή»

Φερστάπεν – «Θέλω να μείνω στη Red Bull για όλη μου τη ζωή»

Πανευτυχής ήταν ο Μαξ Φερστάπεν στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο νέος Βασιλιάς της Formula 1, με τον Ολλανδό να βγαίνει νικητής μετά από έναν ΜΥΘΙΚΟ αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, προσπερνώντας τον Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι. Ο 23χρονος έγινε ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστορία του σπορ και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερστάπεν:

«Ελπίζω να το κάνουμε αυτό για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ποτέ. Θέλω να μείνω μαζί τους για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ελπίζω να με αφήσουν, αλλά ναι, είναι τρελό. Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Χόρνερ αλλά και ο Μάρκο με εμπιστεύονται να είμαι στην ομάδα από το 2016. Στόχος μας φυσικά ήταν να κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα και τώρα το καταφέραμε.

Όσο για την εξέλιξη του αγώνα τόνισε: «Είναι απίστευτο. Εννοώ, σε όλο τον αγώνα. Συνέχισα να παλεύω. Και φυσικά, αυτή η ευκαιρία στον τελευταίο γύρο. Είναι απίστευτο. Ακόμα έχω κράμπα στο πόδι! Αλλά είναι τρελό. Είναι τρελό. Δηλαδή, δεν ξέρω τι να πω, αυτά τα παιδιά εδώ της ομάδας μου, και φυσικά και η Honda, το αξίζουν. Τους αγαπώ τόσο πολύ. Και πραγματικά, πραγματικά απολαμβάνω να δουλεύω μαζί τους ήδη από το 2016. Αλλά αυτή η χρονιά ήταν απίστευτη.

Επιτέλους λίγη τύχη και για μένα. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέρες. Εννοώ, έδειξε την καρδιά του και σήμερα. Ήταν μεγάλη ομαδική δουλειά. Και είναι καταπληκτικός συμπαίκτης».

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024