Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League - Όλα τα φώτα σε Λεωφόρο και Τρίπολη

Super League – Όλα τα φώτα σε Λεωφόρο και Τρίπολη

Τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ ξεχωρίζουν από το σημερινό μενού της 13ης αγωνιστικής της Super League

Με τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League, με τα παιχνίδια σε Λεωφόρο και Τρίπολη να κλέβουν πάντως την παράσταση.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (17:15) στο παιχνίδι που ανοίγει το μενού της αγωνιστικής.

Οι Πράσινοι δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και θέλουν να κάνουν το comeback και να επιστρέψουν στο δρόμο των νικών.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπαν σε έντονο ύφος με τους ποδοσφαιριστές τους και εκείνοι καλούνται να βρουν απαντήσεις και να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες.

Για το Τριφύλλι στην αποστολή βρίσκονται ύστερα από καιρό οι Σένκεφελντ και Ιωαννίδης.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το πολύ κακό του ξεκίνημα, ωστόσο παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις 9 βαθμούς.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να δώσει συνέχεια στην τελευταία της νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και πηγαίνει στη Λεωφόρο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, στα Γιάννενα, ο φοβερός και τρομερός ΠΑΣ, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, φιλοξενεί τον ντεφορμέ Βόλο, θέλοντας να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία που έχει μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Αργότερα (19:30), στο άλλο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, έχοντας στο μυαλό της μονάχα το «τρίποντο».

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με τον Αργύρη Γιαννίκη να αναμένεται να ανακατέψει κάπως την τράπουλα, καθώς ετοιμάζεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Αστέρας, από την άλλη, προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει στη βαθμολογία.

Την ίδια ώρα, στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Ιωνικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι μόλις στους δύο βαθμούς.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024