Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φως στο Τούνελ» – Ζωντάνεψαν οι μνήμες από τον μανιακό δολοφόνο οδηγών ταξί

«Φως στο Τούνελ» – Ζωντάνεψαν οι μνήμες από τον μανιακό δολοφόνο οδηγών ταξί

Το προφίλ του μανιακού δολοφόνου που επιτέθηκε σε οδηγούς ταξί, τον Φεβρουάριο του 2017 στην Κηφισιά ζωντάνεψε μέσα από ένα γράφημα που αποκάλυψε η εκπομπή, στηριζόμενη στη μαρτυρία του πρώτου θύματός του, που σώθηκε από θαύμα

Μια ιστορία που πάγωσε το πανελλήνιο, έφερε ξανά στην επιφάνεια το «Φως στο Τούνελ».

Το προφίλ του μανιακού δολοφόνου που επιτέθηκε σε οδηγούς ταξί, τον Φεβρουάριο του 2017 στην Κηφισιά ζωντάνεψε μέσα από ένα γράφημα που αποκάλυψε η εκπομπή, στηριζόμενη στη μαρτυρία του πρώτου θύματός του, που σώθηκε από θαύμα.

Η Αγγελική Νικολούλη θύμισε στους τηλεθεατές την διαδρομή που είχε ακολουθήσει και η ίδια με το οδηγό ταξί και πρώτο θύμα του δράστη. Η αφορμή δόθηκε από κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τις έρευνες των Αρχών και ότι τον δράστη πιθανότατα να τον φυγάδευσε η οικογένειά του στο εξωτερικό.

Η δημοσιογράφος παρουσιάζοντας το προφίλ του μανιακού δολοφόνου, ζήτησε από τους τηλεθεατές που γνωρίζουν, να έρθουν σε επαφή με την εκπομπή. Οι πληροφορίες που δέχθηκε το «Τούνελ» ήταν αρκετές, με κάποιες να ξεχωρίζουν ως σημαντικές.

Η εκπομπή έφερε στην επιφάνεια όμως και νέα στοιχεία για τον θάνατο του Ελλαδίτη καπετάνιου στην Κύπρο, Βαγγέλη Φραγκούλη 29 χρόνων από τον Πόρο, τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν αυτοκτόνησε όπως βιάστηκαν οι κυπριακές Αρχές να θεωρήσουν, αλλά δολοφονήθηκε.

Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνα του μέχρι να δικαιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων και στις δύο πολύκροτες υποθέσεις και ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές την επόμενη Παρασκευή στη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024