Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ – «Μια μέρα ο Τζέραρντ θα αναλάβει τη Λίβερπουλ»

Κλοπ – «Μια μέρα ο Τζέραρντ θα αναλάβει τη Λίβερπουλ»

Ερωτηθείς σήμερα ο Κλοπ αν ο Τζέραρντ θα κοουτσάρει τη Λίβερπουλ μια μέρα, ο Γερμανός δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Νομίζω ότι αυτό θα γίνει σίγουρα και αυτό είναι καλό για όλους. Το μόνο πράγμα είναι πότε είναι η σωστή στιγμή γι’ αυτό. Το είδαμε αυτό με τον Φρανκ (σ.σ. Λάμπαρντ) με τη θητεία του στην Τσέλσι…»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε σήμερα ότι είναι θέμα χρόνου προτού ο Στίβεν Τζέραρντ αναλάβει τα «ηνία» των «κόκκινων», ενόψει της επιστροφής του παλαίμαχου διεθνούς μέσου στο «Άνφιλντ» ως τεχνικού της Άστον Βίλα.

Ο Τζέραρντ, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ντιν Σμιθ στο «τιμόνι» της Άστον Βίλα πριν από περίπου ένα μήνα, «έγραψε» 710 συμμετοχές ως παίκτης της Λίβερπουλ και κατέκτησε πολυάριθμα τρόπαια στη θητεία του στους «ρεντς», ενώ, αφότου αποχώρησε από την ενεργό δράση, ανέλαβε προπονητής στην ομάδα κάτω των 18 ετών των «κόκκινων», πριν μετακομίσει στη Σκωτία για λογαριασμό της Ρέιντζερς.

Τώρα, όμως, η άλλοτε «σημαία» της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την ομάδα, στα τμήματα υποδομής της οποίας εντάχθηκε σε ηλικία εννέα ετών.

Ερωτηθείς σήμερα ο Κλοπ αν ο Τζέραρντ θα κοουτσάρει τη Λίβερπουλ μια μέρα, ο Γερμανός δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Νομίζω ότι αυτό θα γίνει σίγουρα και αυτό είναι καλό για όλους. Το μόνο πράγμα είναι πότε είναι η σωστή στιγμή γι’ αυτό. Το είδαμε αυτό με τον Φρανκ (σ.σ. Λάμπαρντ) με τη θητεία του στην Τσέλσι…

Ο Στίβι τα πάει πραγματικά καλά αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νέος ακόμη, από προπονητικής άποψης. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά είναι δυνατό και φαίνεται ότι ο Στίβι διαθέτει όλες τις ικανότητες που χρειάζεσαι. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτόν».

Στο μεταξύ, ο Κλοπ δήλωσε ότι ανυπομονεί για την… επίσκεψη του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» με τους «χωριάτες», οι οποίοι μετρούν τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν δώσει μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Άστον Βίλα από τον παλαίμαχο αρχηγό της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, με αποτέλεσμα να έχουν «σκαρφαλώσει» στην δέκατη θέση της βαθμολογίας.

«Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα (σ.σ. για τον Τζέραρντ στην Άστον Βίλα), αλλά κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια του δεν ήταν εναντίον μας» αστειεύτηκε ο Γερμανός και συμπλήρωσε:

«Αγαπάμε τον Στίβεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι γύρω απ’ αυτό το παιχνίδι. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και θα πορευθούμε με ό,τι έχουμε. Πανηγύρισα εκτός έδρας κόντρα στη Μάιντς (σ.σ. πρώην ομάδα του, ως προπονητής της Ντόρτμουντ) σαν… τρελός διάβολος. Ο Στίβι επιτρέπεται να το κάνει αυτό αύριο. Απλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει λόγο να το κάνει».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024