Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στη Γλυφάδα - Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Δολοφονία στη Γλυφάδα – Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Ο δράστης μαχαίρωσε τον 66χρονο πολλές φορές. Ακόμη και αφού το θύμα ήταν πεσμένο, ο δολοφόνος συνέχιζε να τον μαχαιρώνει.

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα για το έγκλημα στη Γλυφάδα,  καθώς στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 51χρονος που έστησε ενέδρα θανάτου στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Η άγρια δολοφονία έγινε το πρωί της Πέμπτης (9.12.2021). Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον 66χρονο έξω από το κατάστημα που διατηρούσε στη Γλυφάδα.

Ο 51χρονος σκότωσε το θύμα με πολλαπλές μαχαιριές και μετά το έγκλημα εμφανίστηκε στην Ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν «τον σκότωσα και ήρθα να παραδοθώ». Μάλιστα, είπε πως «είχαμε προσωπικές διαφορές, τον μαχαίρωσα».

Πώς έγινε το έγκλημα – Τον μαχαίρωνε για 40 δευτερόλεπτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 66χρονος μετέβη αμέριμνος το πρωί της Πέμπτης στο μαγαζί του, ένα χρωματοπωλείο, αφότου είχε παρκάρει σε κοντινή απόσταση.

Τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα, εμφανίστηκε μπροστά του ο 51χρονος γιος της συντρόφου του. Τον έσπρωξε και, πριν το άτυχο θύμα προλάβει να αντιδράσει, τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 51χρονος μαχαίρωνε τον 66χρονο συνολικά για περίπου 40 δευτερόλεπτα, κάτι που αποδεικνύει το μένος του δράστη.

Σε βίντεο που έχει δοθεί στο «φως»- ο δράστης φαίνεται να μαχαιρώνει τον 66χρονο πολλές φορές, πριν ο τελευταίος πέσει στο έδαφος. Ακόμη και αφού το θύμα ήταν πεσμένο, ο δολοφόνος συνέχιζε να τον μαχαιρώνει.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, τα τραύματα που έφερε το θύμα από το μαχαίρι ήταν στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα και τον λαιμό.

Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη στην Ασφάλεια όπου παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του.

Τα πρώτα λόγια του, όπως μεταδίδει το MEGA, ήταν: «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει».

Έλειπε στο εξωτερικό – Είχε καταδικαστικές αποφάσεις

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «στις 6 και μισή το πρωί είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος.

Άκουσα να φωνάζει «βοήθεια» και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».
Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η γυναίκα που θα δει τον σύντροφό της στο χώμα και τον γιό της στη φυλακή

Όλοι οι γείτονες αναφέρουν ο 66χρονος και η σύντροφός του (η μητέρα του δράστη) ήταν αγαπητοί στη γειτονιά και ευγενέστατοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

Πριν από περίπου ένα μήνα επέστρεψε και άρχισε να διεκδικεί από τη μητέρα του, μέρος της οικογενειακής περιουσίας.

Η άρνησή της, σε συνδυασμό με τις ευθύνες που έριχνε στον σύντροφό της, φαίνεται πως τον έκαναν να αποφασίσει να σκοτώσει τον 66χρονο.

Όπως μεταδίδεται ο 51χρονος έφυγε πριν περίπου δέκα χρόνια από την Ελλαδα και πήγε στη Δανία καθώς η επιχείρηση που είχε χρεοκόπησε με αποτέλεσμα να έχει στην πλάτη του επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι ετών.

Τι είπε στους δικηγόρους του

Σύμφωνα με το protothema.gr, o  51χρονος, όχι μόνο μαχαίρωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, αλλά μετά τη σφαγή, σήκωσε ένα αεροβόλο όπλο και του έριχνε απανωτές χαριστικές βολές στο κεφάλι ξεσπώντας το μίσος που ένιωθε για αυτον.

Ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους δικηγόρους που τον επισκέφθηκαν χθες αργά το βράδυ, ότι είναι βαριά άρρωστος στο τελικό στάδιο χωρίς όμως κανένας μέχρι στιγμής να γνωρίζει αν αυτός ο ισχυρισμός ισχύει. Μάλιστα είπε ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας τονίζοντας ότι «δεν θα τον προλάβει η φυλακή».

Στην Αθήνα ήρθε από τη Δανία πριν δύο μήνες. Πριν ένα μήνα ψώνισε το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι από το κέντρο και αφού κατέστρωσε το σχέδιο εξόντωσης του 66χρονου, χθες το πραγματοποίησε.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024