
Πλοίο καίγεται επί 5 μέρες στη θάλασσα – Μεταφέρει ξύλα – Δείτε τις προσπάθειες των πυροσβεστών
Το πλοίο είναι ένα γερμανικό φορτηγό που βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Στοκχόλμη. Μετέφερε ξύλα και από το Σάββατο έχει παραδοθεί στις φλόγες. Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πως ξέσπασε η πυρκαγιά.
Οι πυροσβέστες δεν έχουν καταφέρει εδώ και πέντε ημέρες να σβήσουν ή να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που κατακαίει το πλοίο και μάλιστα η Σουηδία ζήτησε επίσημα συνδρομή και από τη Νορβηγία με πυροσβέστες και πλωτά μέσα.
Στο σημείο που βρίσκεται το πλοίο πνέουν ισχυρότατοι άνεμοι που αναζωπυρώνουν την πυρκαγιά στα ξύλα και δυσκολεύουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.
Οικολογική καταστροφή
Στόχος πλέον δεν είναι να σώσουν το σκαρί, το οποίο έχει σχεδόν καταστραφεί, αλλά να μην φτάσουν οι φλόγες στις δεξαμενές πετρελαίου του πλοίου διότι τότε ο κίνδυνος μιας περιβαλλοντικής μόλυνσης είναι τεράστιος.
German timber ship fire threatens oil spill near Sweden – Stockholm pleads Norway for assistance
More: https://t.co/m9T2DqVQuZ pic.twitter.com/rthlkkqJYA
— RT (@RT_com) December 9, 2021
- «Ο Τσάμπι Αλόνσο συμφώνησε με την Τσέλσι» (pics)
- OpenAI: Η χώρα που προσφέρει δωρεάν στους πολίτες την επί πληρωμή έκδοση του ChatGPT
- Χωρίς πολιτικές αβρότητες ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΡ στο συνέδριο της ΝΔ – Τι είπε για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει βαρεθεί το σύστημα και τους δισεκατομμυριούχους
- Eurovision: «Η καλύτερη εμφάνιση που είχε η Ελλάδα ever» – Το Twitter έδωσε το «12αρι» του στον Akyla
- Βεργώτεια: Άλμα στα 8.21 μ. από τον Τεντόγλου (vid)



