Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Παράθυρο» για τους ανεμβολίαστους στο Australian Open – Τι σημαίνει για Τσιτσιπά, Τζόκοβιτς

«Παράθυρο» για τους ανεμβολίαστους στο Australian Open – Τι σημαίνει για Τσιτσιπά, Τζόκοβιτς

Οι Αυστραλοί επιβεβαιώνουν το «παράθυρο» για τους ανεμβολίαστους στο Australian Open, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες όπως ο Τζόκοβιτς και ο Τσιτσιπάς να αγωνιστούν

Ο διευθυντής του Australian Open, Κρέγκ Τίλεϊ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, υπάρχει πιθανότητα για ανεμβολίαστους παίκτες να αγωνισθούν στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ABC», ο Τίλεϊ εξήγησε τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο κορυφαίο τουρνουά, που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, στην Μελβούρνη.

«Για να είμαστε σαφείς, κανείς δεν μπορεί να παίξει στο Australian Open εάν δεν έχει εμβολιασθεί, είτε με διπλή δόση από τα αναφερόμενα εμβόλια, είτε με μία δόση Johnson & Johnson. Η μόνη άλλη πιθανή περίπτωση, είναι εάν έχει λάβει ιατρική εξαίρεση που έχει εκδοθεί από ιατρό αναγνωρισμένο από τις αυστραλιανές αρχές», αποσαφήνισε ο Τίλεϊ.

Αυτή η ιατρική εξαίρεση, η οποία πρέπει να δοθεί στους διοργανωτές, το αργότερο έως αύριο (Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου), θα επανεξετασθεί από ανεξάρτητο Αυστραλό ιατρό ή μέσω μιας ανεξάρτητης ομάδας ιατρικών εμπειρογνωμόνων. Και θα αφορά, όσους έχουν μολυνθεί από την Covid-19 μετά τις 31 Ιουλίου 2021, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός μπορεί να αναβληθεί για έξι μήνες μετά την νόσηση, αλλά και εκείνους για τους οποίους υπάρχει σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια σε μια πρώτη δόση ενός εγκεκριμένου εμβολίου.

Αναφερόμενος στην περίπτωση του Νόβακ Τζόκοβιτς και στην ένταξη του στον κατάλογο με τους συμμετέχοντες, ο Τίλεϊ, σχολίασε: «Είναι μόνο μια λίστα με τους παίκτες του ταμπλό. Και αυτό, δεν σημαίνει ότι θα είναι εκεί. Αυτό θα το ξέρουμε σε μερικές εβδομάδες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024