Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίνα Αρναούτη - Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και ο κόσμος μου γράφει να μείνω ανάπηρη

Μίνα Αρναούτη – Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και ο κόσμος μου γράφει να μείνω ανάπηρη

Η νεαρή κοπέλα μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της

Η Μίνα Αρναούτη πραγματοποίησε την 18η επέμβαση μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε, το οποίο κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα τόσο για την επέμβαση που έκανε, όσο και για την επίθεση που δέχεται ακόμα από τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη ταλαιπωρία, έχω κάνει 18 επεμβάσεις κι έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπείας. Παθαίνω ακόμα κρίσεις πανικού, συνέχεια και παντού. Σε ένα από τα χειρουργεία με έπιασε υστερία», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μηνύματα, που εξακολουθεί να της στέλνει ο κόσμος. «Ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο. Πρώτα είμαι η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει στον κόσμο ότι έκανα εγώ κακό στον Παντελίδη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος. Νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. «Το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι οριστικό. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024