Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Κλούνεϊ – Είπε «όχι» σε διαφημιστικό της Turkish Airlines

Τζορτζ Κλούνεϊ – Είπε «όχι» σε διαφημιστικό της Turkish Airlines

Μπορεί ο Τζορτζ Κλούνει να μην κατανόμασε την αεροπορική εταιρία που του έδινε 35 εκατομμύρια δολάρια για ένα διαφημιστικό, όμως η Εθνική Επιτροπή Αρμενίων της Αμερικής (ANCA) του είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Φωτιές έχει ανάψει η απόφαση του διάσημου ηθοποιού να αρνηθεί τα 35 εκατομμύρια δολάρια αεροπορικής εταιρίας η οποία του πρότεινε να γυρίσει ένα διαφημιστικό για εκείνη.
Και μπορεί να μην την κατανόμασε, αλλά περιφραστικά την «φωτογράφισε».

Ο ίδιος ο Κλούνεϊ είπε σχετικά σε συνέντευξη του στον Guardian: «Μου πρότειναν 35 εκατ. δολάρια για δουλειά μιας μέρας, για ένα διαφημιστικό αεροπορικής εταιρείας. Όμως μίλησα με την Αμάλ και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει. Το διαφημιστικό σχετιζόταν με μια χώρα που, παρότι είναι σύμμαχος, είναι κατά διαστήματα αμφισβητήσιμη και γι’ αυτό σκέφτηκα: »Εστω κι αν μου στερήσει ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει»»

Από τα όσα περιγράφει ο Κλούνεϊ καθώς και το γεγονός ότι η σύζυγος του Αμάλ, έχει υπερασπιστεί την Αρμενία το 2016 στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για το ζήτημα της Γενοκτονίας, ενώ έχει σταθεί και στο πλευρό των Κούρδων Γεζίντι, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αναφερόταν στις Τουρκικές Αερογραμμές.


Στο twitter οι ακόλουθοι του προσπαθούσαν να μαντέψουν ποια εταιρία εννοεί ο ηθοποιός με τους περισσότερους να καταλήγουν στην Turkish Airlines. Μάλιστα λίγο μετά η Εθνική Επιτροπή Αρμενίων της Αμερικής (ANCA) με ανάρτηση της του είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Αρμένιοι: Τζορτζ σε ευχαριστούμε

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σε ευχαριστούμε Τζορτζ Κλούνεϊ που γύρισες την πλάτη σε 35 εκατ. δολάρια για δουλειά μιας ημέρας, για να διαφημίσεις την Turkish Airlines. Η Turkish Airlines, που κατά 49% ανήκει στο τοξικό καθεστώς του Ερντογάν, έχει εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης ανθρώπων και στη διασυνοριακή μετακίνηση εξτρεμιστών, τζιχαντιστών μισθοφόρων».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024