H Σαχτάρ ολοκλήρωσε με ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Σέριφ και στην 4η θέση του 4ου ομίλου την διαδρομή της στη φάση των ομίλων του Champions League.
Είναι η πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, που οι Ουκρανοί δεν θα εμφανιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που επισήμανε η UEFA, σχετικά με τα χθεσινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στους ομίλους 1-4.
Επίσης:
* Ο Μέσι έχει πέντε γκολ στο Champions League για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, όλα στο «Παρκ ντε Πρενς». * Η Λειψία έχει νικήσει και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της με Άγγλους φιλοξενούμενους: τη Μάντσεστερ Σίτι (2-1) χθες, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2, 2020/21) και την Τότεναμ (3-0, 2019/20). * Η Ατλέτικο πανηγύρισε την 50ή νίκη της στο UEFA Champions League, από τη φάση των ομίλων έως τον τελικό. * Ο Χάαλαντ έχει σημειώσει 23 γκολ στις 19 εμφανίσεις του στο Champions League. * Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει νικήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με την Ίντερ και στα τελευταία επτά ματς εντός έδρας με τους «νερατζούρι».
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.