Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί είναι κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο για τον Παναθηναϊκό

Γιατί είναι κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την ΑΕΚ μπαίνει σε δύο εβδομάδες κομβικής σημασίας, όπου ψάχνει το απόλυτο σε νίκες για να μην μπει σε μπελάδες

O Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και έχασε έδαφος στη μάχη για την πρώτη τετράδα, σε ένα ματς όπου οι Πράσινοι ήταν αρκετά καλοί και μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από το ματς.

Το Τριφύλλι παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε και τώρα μπαίνει σε ένα πολύ σημαντικό δεκαπενθήμερο για να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά κυρίως για να μην μπει σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι για νίκες στις επόμενες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από αυτή με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο το ερχόμενο Σάββατο, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 15/12 και το εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 19 του μήνα.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνουν 4 πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο και ψάχνουν το απόλυτο, ειδικά στο πρωτάθλημα, αφού στη ρεβάνς με το Βόλο προκρίνονται και με ισοπαλία, μετά το 2-1 του πρώτου ματς στη Λεωφόρο.

Οι Πράσινοι αρχίζουν από σήμερα την προετοιμασία τους μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χουάνκαρ και τις επόμενες ημέρες θα φανούν τα πλάνα του Σέρβου τόσο για την αντικατάσταση του Ισπανού όσο και για την υπόλοιπη ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, ενώ είναι σημαντικό πως αν κάνει το 3×3 στα ματς του πρωταθλήματος θα πατήσει γερά στην τετράδα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024