Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Champions League – Για τη νίκη στο Μόναχο η Μπαρτσελόνα

Champions League – Για τη νίκη στο Μόναχο η Μπαρτσελόνα

Τα τελευταία εισιτήρια για τη φάση των «16» αναζητούν κάτοχο

Τα πρώτα κομμάτια του παζλ ολοκληρώθηκαν. Έχουν γίνει ήδη γνωστές οι οκτώ πρώτες ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη φάση των «16» του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Άγιαξ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ έχουν ήδη τσεκάρει το εισιτήριο και αναμένουν καρτερικά τις ομάδες που θα τις ακολουθήσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους βρίσκονται ήδη στους «16» και το μόνο που απομένει είναι να βρουν κάτοχο άλλες τέσσερις θέσεις.

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στο Μόναχο με σκοπό τη νίκη, ώστε να «κλειδώσει» τη 2η θέση του ομίλου. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Μπλαουγκράνα, θα πάρουν την πρόκριση, μόνο αν έχει ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα η Μπενφίκα, η οποία ταξιδεύει στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ντιναμό.

Στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καθαρίσει την πρώτη θέση και απόψε αντιμετωπίζει στο Ολντ Τράφορντ, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ράνγκνικ, τη Γιουνγκ Μπόις, με τους Ελβετούς να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αταλάντα φιλοξενεί στο Μπέργκαμο τη Βιγιαρέαλ, έχοντας ως στόχο τη νίκη, η οποία θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

Καμία εκ των Βόλφσμπουργκ, Λιλ, Σάλτσμπουργκ και Σεβίλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της στον 7ο όμιλο και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις θα κρίνουν τα δύο εισιτήρια για τους «16» της διοργάνωσης, αλλά και αυτή που θα συνεχίσει στο Europa League.

Τέλος, Τσέλσι και Γιουβέντους έχουν περάσει μαζί στους «16», ωστόσο η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει ποιος θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Και οι δυο ομάδες έχουν από 12 βαθμούς, αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει το πάνω χέρι, λόγω του 4-0 του Στάμφορντ Μπριτζ. Πλέον η ομάδα του Τόμας Τούχελ θέλει τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ για να κλειδώσει την πρώτη θέση, με τη ρωσική ομάδα να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Europa League

5ος Όμιλος
Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα 22:00
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου 22:00

6ος Όμιλος
Αταλάντα-Βιγιαρεάλ 22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουνγκ Μπόις 22:00

7ος Όμιλος
Σάλτσμπουργκ-Σεβίλλη 22:00
Βόλφσμπουργκ-Λιλ 22:00

8ος Όμιλος
Γιουβέντους-Μάλμε 19:45
Ζενίτ-Τσέλσι 19:45

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024