Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μακαλιάς - Δάκρυσε στον «αέρα» της εκπομπής

Δημήτρης Μακαλιάς – Δάκρυσε στον «αέρα» της εκπομπής

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, συγκινήθηκε με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή στην Αννίτα Πάνια όπου αναφέρεται στην κόρη του.

Ο Λευτέρης Πανταζής θα βρεθεί στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και θα προχωρήσει σε μία συγκινητική κατάθεση ψυχής. Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε, το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», κάτι που έκανε τον Δημήτρη Μακαλιά να «λυγίζει».

Η περιγραφή που σοκάρει

«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», είπε συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, και η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλώντας τον «Μάρθα Βούρτση» προσπάθησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα. «Τι να πω τώρα… Να λες τώρα ότι έχουν φτάσει ένα βήμα πριν ρίξουν το παιδί», σχολίασε συγκινημένος ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024