Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Amarok: Generation next

VW Amarok: Generation next

To δημοφιλές pickup της γερμανικής φίρμα θα υποδεχτεί σύντομα τη δεύτερη γενιά του η οποία προς το παρόν συστήνεται μέσω μιας σειράς νέων σκίτσων

Η VW δίνει στη δημοσιότητα ορισμένες ακόμα λεπτομέρειες καθώς και σκίτσα για τη νέα γενιά του Amarok η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα μέσα του 2022.

Βάσει των όσων είναι ήδη γνωστά, το νέο Amarok θα βασιστεί σε μια νέα αρχιτεκτονική η οποία αποτελεί προϊόν της συνεργασίας VW και Ford και ως εκ τούτου, θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το επόμενο Ford Ranger.

H VW έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι το νέο Amarok, σε αντίθεση με την μέχρι σήμερα εκδοχή του που παραγόταν και στο Ανόβερο, θα κατασκευάζεται πλέον σε Νότια Αφρική και Αργεντινή από όπου θα εξάγεται στον υπόλοιπο κόσμο.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, βάσει των σκίτσων που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι σαφές ότι υπάρχουν σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με την σημερινή εκδοχή του, αν και η αισθητική του ακολουθεί σαφώς μια εξελικτική πορεία αποφεύγοντας τις κοσμογονικές αλλαγές.

Αντιθέτως, ριζικές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό του το οποίο επωφελείται από έναν εντελώς νέο σχεδιασμό με επίκεντρο τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit. Στο κέντρο του ταμπλό παρεπιδημεί το infotainment και χαμηλότερα κάποιοι φυσικοί διακόπτες τους οποίους το Amarok διατηρεί όπως συνηθίζεται στα μοντέλα της κατηγορίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους κινητήρες αν και η VW έχει σπεύσει να επιβεβαιώσει ότι ανάμεσα στις επιλογές του θα βρεθεί ένα V6 diesel μοτέρ.

Επίσης σε ό,τι αφορά τις επίσημες συστάσεις η VW περιγράφει το πρώτο μοντέλο που θα αποτελέσει τον καρπό της συνεργασίας της με την Ford σε επίπεδο τεχνολογικών ως «ένα αυτοκίνητο με νέα εμφάνισή εντός και εκτός με σαφώς περισσότερο εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων νέων συστημάτων υποβοήθησης αλλά και ψηφιακής τεχνολογίας». Υπογραμμίζει επίσης ότι το νέο μοντέλο επιφυλάσσει «πολλές καινοτομίες για την κατηγορία».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024