Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός – Άννα Ροκοφύλλου – «Δεν είχα καθόλου οξυγόνο»

Κοροναϊός – Άννα Ροκοφύλλου – «Δεν είχα καθόλου οξυγόνο»

Για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό, μίλησε η Αντιδήμαρχος πολιτικών ισότητας του Δήμου Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, η οποία νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό.

Η Άννα Ροκοφύλλου δεν χρειάστηκε να μπει στην εντατική. Νοσηλεύτηκε με κοροναϊό στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού και γνωστοποίησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσω facebook.

«Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο», είπε στον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Και συνέχισε: «Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη συνέχεια έμεινα 15 ημέρες στο σπίτι με το οξυγόνο. Μετά σιγά σιγά πήγαν όλα καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν σας κρύβω»

Στο σπίτι

Η Άννα Ροκοφύλλου άρχισε σιγά σιγά να ανακάμπτει μέσα στο νοσοκομείο και υπό την άγρυπνη επίβλεψη των ιατρών. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της και τον γιό της που της είχε λείψει ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024