Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
8 Δεκεμβρίου - Ημερίδα για την Καινοτομία και τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα στον Πειραιά

8 Δεκεμβρίου – Ημερίδα για την Καινοτομία και τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα στον Πειραιά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο χώρο εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ (ώρα έναρξης 16:00)

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) η 1η Ημερίδα του Κέντρου Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, που αποσκοπεί στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο «Δράσεις Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Δήμου Πειραιά», θα παρουσιαστούν οι προσφερόμενες από το Κέντρο υπηρεσίες υποστήριξης των νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ ακαδημαϊκοί και παραγωγικοί φορείς του τόπου θα συζητήσουν για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις ανάπτυξης της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας για τον Πειραιά του 2030.

Την ημερίδα θα τιμήσει με τη συμμετοχή του και ο αρμόδιος υφυπουργός για την Έρευνα και Καινοτομία, Χρίστος Δήμας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ (ώρα έναρξης 16:00), που βρίσκεται επί της οδού Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1, στην πλατεία Οδησσού (2ος όροφος).

Συντονιστής της Ημερίδας θα είναι ο Δημήτρης Καρύδης, αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά.

Μετά τους χαιρετισμούς και την εναρκτήρια ομιλία του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, θα ακολουθήσουν οι εργασίες της ημερίδας (Α’ Μέρος: «Κατανοώντας τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα», Β’ Μέρος: «Από το όραμα στη δράση για τον μετασχηματισμό της οικονομίας του Πειραιά: Δράσεις στήριξης και προώθησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας»), που περιλαμβάνουν και στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Προκλήσεις, ευκαιρίες και προτάσεις για τον μετασχηματισμό της τοπικής και γαλάζιας οικονομίας στον Πειραιά».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024