Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας - Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου & η Μυριέλλα Κουρεντή αποχώρησαν από τις παραστάσεις τους

Σπύρος Μπιμπίλας – Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου & η Μυριέλλα Κουρεντή αποχώρησαν από τις παραστάσεις τους

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Πρωινό για το παρασκήνιο πίσω από τις αποχωρήσεις ηθοποιών από τα θέατρα για να βρεθούν σε ριάλιτι με υψηλό αντίτιμο

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή να φύγουν από το θέατρο για να πάρουν μέρος στο Survivor.

«Λόγω της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, η πρεμιέρα μετατέθηκε από τις 12 στις 17. Διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Πρώτα είχαμε τον Σερβετάλη και τώρα τον Γιάννη. Κι έχουμε και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάει κι εκείνη σε ριάλιτι», δήλωσε ενοχλημένος

«Διαφωνώ με τον Γιάννη, που τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα εξαίρετο παιδί, όμως αυτό που κάνει αυτή την στιγμή δεν είναι σωστό ούτε για το ΣΕΗ, ούτε και για εμένα προσωπικά. Θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους, ενώ παίζουν. Το θέατρο πρέπει να είναι η προτεραιότητα για τους ηθοποιούς, όχι τα ριάλιτι».

Δείτε τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Τι δήλωσαν οι δυο ηθοποιοί;

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει.

Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

Με τη σειρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσο αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα μια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024