Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του ράπερ

Mad Clip – Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του ράπερ

«Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα», έγραψε η πρώην σύντροφος του Mad Clip τρεις μήνες μετά τον θάνατο του

Μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Κατερίνα, η οποία είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον ράπερ, Mad Clip που έφυγε από τη ζωή μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη.

«Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες όμως για μένα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα. Μπορεί όλο αυτό να κράτησε λίγο αλλά ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου. Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα. Λείπεις αλλά είσαι κάθε μέρα στο μυαλό και στη καρδιά μου. Θα έκανα τα πάντα για να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ζήσω περισσότερες στιγμές μαζί σου, γιατί εγώ γνώρισα τον Madclip αλλά ερωτεύτηκα τον Peter. Αυτό που είχαμε ήταν πολύ ξεχωριστό γιατί από πολύ νωρίς νιώσαμε αμοιβαία συναισθήματα θαυμασμού, υποστήριξης και ευτυχίας και με έκανες να πιστέψω πως αν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά. Σε έζησα λίγο όμως ήταν λες και σε ήξερα χρόνια. Σχεδόν αρνούμαι να το αποδεχτώ όμως συνέβη και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Πλέον είσαι ο φύλακας Άγγελος μου. Εις το επανιδείν» έγραψε η Κατερίνα, η οποία ανέβασε παράλληλα μια κοινή της φωτογραφία με τον Mad Clip.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024