
Τσίπρας για Αλέξη Γρηγορόπουλο – Δεκατρία χρόνια μετά η νέα γενιά δοκιμάζεται από «πολιτικές Μεσαίωνα»
«Δεκέμβριος 2008, οι μέρες του Αλέξη και της βίαιης ενηλικίωσης μιας γενιάς», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «13 χρόνια μετά, αυτή η γενιά, η πιο μορφωμένη και σκληρά εργαζόμενη, δοκιμάζεται από πολιτικές Μεσαίωνα στην εργασία και τη γνώση»
Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που δεν θα κλέβει τα όνειρα και το χαμόγελο της νέας γενιάς τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
«Δεκέμβριος 2008, οι μέρες του Αλέξη και της βίαιης ενηλικίωσης μιας γενιάς», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ότι «13 χρόνια μετά, αυτή η γενιά, η πιο μορφωμένη και σκληρά εργαζόμενη, δοκιμάζεται από πολιτικές Μεσαίωνα στην εργασία και τη γνώση».
Διαβάστε επίσης: 6η Δεκεμβρίου: Η εξέγερση που προέβλεψε το μέλλον
Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:
«Δεκέμβριος 2008, οι μέρες του Αλέξη και της βίαιης ενηλικίωσης μιας γενιάς. 13 χρόνια μετά, αυτή η γενιά, η πιο μορφωμένη και σκληρά εργαζόμενη, δοκιμάζεται από πολιτικές Μεσαίωνα στην εργασία και τη γνώση. Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που δε θα κλέβει τα όνειρα και το χαμόγελό της».
Δεκέμβριος 2008, οι μέρες του Αλέξη και της βίαιης ενηλικίωσης μιας γενιάς. 13 χρόνια μετά, αυτή η γενιά, η πιο μορφωμένη και σκληρά εργαζόμενη, δοκιμάζεται από πολιτικές Μεσαίωνα στην εργασία & τη γνώση. Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα που δε θα κλέβει τα όνειρα και το χαμόγελό της.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) December 6, 2021
- Καιρός: Έρχεται δεκαήμερο με μπόρες, καταιγίδες και έντονη αστάθεια
- Βόλος – Άρης 1-2: Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
- Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου 117-76: «Περίπατος» των πρωταθλητών
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 30χρονος που κατηγορείται ότι πέταξε τη σύζυγό του από το αυτοκίνητο και την παρέσυρε
- Παναθηναϊκός: Με Σφιντέρσκι κόντρα στον Ολυμπιακό – Οι επιλογές Μπενίτεθ (pic)