Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Συνελήφθησαν οι φυγάδες γονείς του 15χρονου μακελάρη του σχολείου στο Μίσιγκαν

ΗΠΑ: Συνελήφθησαν οι φυγάδες γονείς του 15χρονου μακελάρη του σχολείου στο Μίσιγκαν

Οι Τζέιμς και η Τζένιφερ Κράμπλεϊ χαρακτηρίστηκαν φυγάδες από την αστυνομία την Παρασκευή,  λίγες ώρες αφότου τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Συννελήφθησαν τελικά από την αστυνομία οι γονείς του 15χρονου Ίθαν Κράμπλεϊ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες σκόρπισε το θάνατο σε λύκειο στο Μίσιγκαν, σκοτώνοτας τέσσερις μαθητές και τραυματίζοντας άλλους επτά. Να σημειωθεί ότι ο 15χρονος Ίθαν, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση έχει προφυλακιστεί, χωρίς εγγύηση. Πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικος.

Οι Τζέιμς και η Τζένιφερ Κράμπλεϊ χαρακτηρίστηκαν φυγάδες από την αστυνομία την Παρασκευή,  λίγες ώρες αφότου τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, επειδή αγόρασαν στον γιο τους ένα ημιαυτόματο όπλο ως χριστουγεννιάτικο δώρο, χωρίς να λάβουν υπόψη τους τα προειδοποιητικά σημάδια.

Ο Τζέιμς Κράμπλεϊ ήταν εκείνος που αγόρασε το ημιαυτόματο όπλο που χρησιμοποίησε ο γιος του, τέσσερις ημέρες πριν από τη σφαγή. Η Κάρεν ΜακΝτόναλντ, η εισαγγελέας της κομητείας Όκλαντ, σχολίασε ότι οι γονείς επέδειξαν αμέλεια, καθώς επέτρεψαν στον ανήλικο να έχει πρόσβαση στο όπλο.

Τρομοκρατημένοι μαθητές και καθηγητές, μετά την επίθεση στο σχολείο

«Ο Ίθαν ήταν εκείνος που μπήκε στο σχολείο και πάτησε τη σκανδάλη» όμως «και άλλα άτομα συνέβαλαν σε αυτό το γεγονός και προτίθεμαι να τα κάνω να λογοδοτήσουν», είπε η ΜακΝτόναλντ.

Η αμοιβή για τον εντοπισμό τους

Τελικά, το ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Ντιτρόιτ όταν ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης εντόπισε το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του και ενημέρωσε την άμεση δράση, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Όκλαντ.

Το ζευγάρι διέφυγε από την περιοχή με τα πόδια, αλλά εντοπίστηκε σε εμπορικό κέντρο μετά από εκτεταμένη έρευνα στην περιοχή. Συνελήφθησαν «χωρίς επεισόδια», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντιτρόιτ, σε συνέντευξη Τύπου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα) και ήταν άοπλοι.

Υπενθυμίζεται ότι η ομοσπονδιακή υπηρεσία αναζητήσεων φυγάδων Marshals, είχε ανακοινώσει αμοιβή 10.000 δολαρίων για όποιον έδινε πληροφορίες που θα βοηθούσαν στη σύλληψη των γονιών του 15χρονου.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024