«Λουκέτο» στη Θύρα 4 – Αυτή είναι η πρώτη ποινή για τον ΠΑΟΚ
Με απαγόρευση εισόδου θεατών για μία αγωνιστική στη Θύρα 4 λόγω μη τήρησης των μέτρων κατά του κοροναϊού τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ
Χωρίς φιλάθλους στη Θύρα 4 για μία αγωνιστική θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ εξαιτίας της μη τήρησης των μέτρων κατά του κοροναϊού.
Ο λόγος της τιμωρίας έχει να κάνει με τα μέτρα για την Covid-19, που δεν είχαν τηρηθεί στο πέταλο στο ντέρμπι με τον Άρη, γεγονός που έφερε τη διοικητική ποινή.
Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει κλειστές τις θύρες 4 και 4Α στο παιχνίδι με τη Λαμία για τη 13η αγωνιστική της Super League (12/12, 17:15).
Η συγκεκριμένη ποινή δεν έχει να κάνει με εκείνη που αναμένεται να επιβληθεί στον ΠΑΟΚ για την εισβολή των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και πρόκειται για ανεξάρτητη, καθώς οι Ασπρόμαυροι κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με ποινή 2-3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League (vids)
- Conference League: Ράγιο Βαγεκάνο και Κρίσταλ Πάλας «έκλεισαν» θέση στον τελικό (vids)
- Μάλαγα – ΑΕΚ 65-78: Στον τελικό του BCL η «Ένωση», με σούπερ Μπάρτλεϊ! (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442