Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Σιγάλας - «Τα πρώτα χρήματα στην καριέρα μου τα πήρα στο Μιλάνο»

Γιώργος Σιγάλας – «Τα πρώτα χρήματα στην καριέρα μου τα πήρα στο Μιλάνο»

«Το γούρι μου ήταν ότι δεν ξυριζόμουν ή δεν κουρευόμουν την ημέρα του παιχνιδιού», αποκάλυψε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

Για τα χρήματα που έχασε από τις ομάδες μπάσκετ που έπαιξε, τον γιο του που αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και για τον γάμο του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Σιγάλας.

Ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ, που ζει τα τελευταία δύο χρόνια μόνιμα στη Ρόδο, αποκάλυψε το γούρι που είχε πριν τους αγώνες και τόνισε στο «Happy Day»: «Το γούρι μου ήταν ότι δεν ξυριζόμουν ή δεν κουρευόμουν την ημέρα του παιχνιδιού. Έπρεπε να γίνει αυτό δύο ημέρες πριν».

«Δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά»

«Τα πρώτα χρήματα στην καριέρα μου τα πήρα όταν πήγα στο Μιλάνο. Φαντάσου ότι τα χρήματα που πήρα στο Μιλάνο ήταν όλα μου τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά. Τα δικά μου χρήματα, τα περισσότερα, πήγαν σε ακίνητα. Ήμουν από αυτούς τους “άτυχους” που οι ομάδες χρωστάνε πάρα πολλά σε χρήματα. Άρα εκείνη την εποχή δεν είχα μετρητά, αλλά είχα ασφάλεια. Ξεχασμένα είναι αυτά τα χρήματα», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς. Το αφήνουμε. Ήταν πολλά τα χρήματα. Ένας βουλευτής ουσιαστικά πέρασε έναν νόμο που χάρισε τα χρέη προς τρίτους σε ομάδες».

«Έχω χάσει ήδη 10 κιλά, προσπαθώ να συντηρηθώ κι έχω βάλει έναν στόχο να χάσω άλλα 10 μέχρι να τελειώσει η σεζόν» παραδέχτηκε επίσης και μίλησε για τις δυσκολίες στον γάμο του με τη σύζυγό του.

«Οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί λένε…»

Σε ερώτηση για το αν είναι πιο δύσκολη η ζωή του παίκτη ή του προπονητή, απάντησε: «Η ζωή του προπονητή είναι πιο δύσκολη από του παίκτη. Είμαστε τυχεροί επειδή του χόμπι μας το κάναμε επάγγελμα. Με τον προπονητή δεν ισχύει το ίδιο».

Για την αντιμετώπιση από την πλευρά των φίλων του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Αν μπω στο γήπεδο ξέρω ότι θα με γιουχάρουν. Στον δρόμο όμως οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί λένε ότι ξέρουμε ότι υπήρχε αντιπαλότητα, αλλά είσαι από τους αθλητές που αναγνωρίζουμε».

Τέλος, για το γεγονός ότι φόρεσε τα πράσινα ο γιος του: «Ήταν περίεργο για κάποιους ότι ο γιος μου έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι περίεργο, διότι πρέπει να δεις τις συνθήκες, δεν μπορείς να είσαι κολλημένος με κάποια πράγματα».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024