Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρθένα Κουτμερίδου - Οι «ψεκασμένες» αναρτήσεις του συζύγου της και ο ρόλος του πνευματικού

Παρθένα Κουτμερίδου – Οι «ψεκασμένες» αναρτήσεις του συζύγου της και ο ρόλος του πνευματικού

Η 42χρονη ήταν 7 μηνών έγκυος όταν νόσησε από τον φονικό ιό, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να βγάλουν το μωρό με καισαρική, αλλά να μην μπορούν εντέλει να σώσουν και τη μητέρα, έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες

Θρήνος κυριαρχεί στην οικογένεια της Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία πέθανε από κοροναϊό έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, ούσα ανεμβολίαστη.

Η 42χρονη ήταν 7 μηνών έγκυος όταν νόσησε από τον φονικό ιό, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να βγάλουν το μωρό με καισαρική, αλλά να μην μπορούν εντέλει να σώσουν και τη μητέρα, έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Αρχικά, είχε κυκλοφορήσει η φημολογία ότι ο γυναικολόγος της ήταν αυτός που τη συμβούλευε να μην εμβολιαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ωστόσο ο ίδιος ο γιατρός έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της»

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, ο γυναικολόγος της 42χρονης αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ο ίδιος απέτρεπε την ασθενή του από το να εμβολιαστεί, λέγοντας μάλιστα πως αιτία του δισταγμού της ήταν η στάση του «φανατικού αντιεμβολιαστή συζύγου της» όπως είπε.

«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο, και αυτή και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα και φορτικά, προσπάθησα να πείσω αυτήν τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, αυτός και η οικογένειά του, την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού».

Ο γυναικολόγος της Παρθένας σημειώνει ότι η παρότρυνση της γυναίκας για τον εμβολιασμό της έγινε πολλές φορές και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, ενώ από ένα σημείο και μετά ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις της καθώς διαφωνούσε με τον γυναικολόγο.

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που σύζυγός της δεν ερχόταν γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου γιατί επέμενα να κάνουν το εμβόλιο. Αυτή είναι η αλήθεια, έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από τη στιγμή που η ελληνική εταιρεία μαιευτικής κοινοποίησε τη σύσταση ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, έχω συστήσει σε όλες τις έγκυες να κάνουν εμβόλιο».

Ο ρόλος του πνευματικού

Όπως σημειώνει ο γυναικολόγος, οι κινήσεις του πνευματικού της οικογένειας είναι άκρως ύποπτες, καθώς σε συνδυασμό με τις απόψεις του συζύγου της, την οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

«Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός της είναι αυτός που υποκίνησε και τον άντρα της. Δεν ξέρω πώς εμφανίστηκε η φημολογία ότι ο γιατρός της της είπε να μην κάνει εμβόλιο. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό, το αντίθετο» καταλήγει ο γιατρός.

Οι «αντιεμβολιαστικές» αναρτήσεις του συζύγου της 42χρονης

Ο σύζυγος της Πάττυ Κουτμερίδου, Π.Α., είχε κάνει έκκληση τις τελευταίες μέρες, σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα για τη σύζυγό του, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχουν αναρτήσεις του στο Facebook υπέρ των αντιεμβολιαστών στη χώρα μας.

Ειδικότερα, έχει κοινοποιήσει, μεταξύ άλλων, αναρτήσεις με γνωστές «ψεκασμένες» θεωρίες συνωμοσίας καθώς και άλλες υπέρ του γιατρού, Φαίδωνα Βόβολη και του δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη.

Να σημειωθεί ότι πολλές από τις αναρτήσεις του έχουν αφαιρεθεί από το Facebook, πιθανώς λόγω του μηχανισμού που ενεργοποιείται για τα fake news.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024