Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρένος Ρώτας για Δημήτρη Λιγνάδη - «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές»

Ρένος Ρώτας για Δημήτρη Λιγνάδη – «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές»

«Έπεσα από τα σύννεφα. Είναι πολύ χοντρά περιστατικά, δεν περίμενα κάτι τέτοιο», δηλώνει ο ηθοποιός για τον σκηνοθέτη.

Για το κίνημα #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέταρο μίλησε ο Ρένος Ρώτας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος τού Δημήτρη Λιγνάδη. Τόνισε ότι έχει συνεργαστεί μαζί του αλλά δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

«Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλό στο θέατρο αυτό που έγινε με το #metoo. Μπορεί το θέατρο να φάνηκε σαν ένας βρώμικος χώρος αλλά έγινε με σκοπό να καθαρίσει. Βγήκαν κάποια σκοτεινά μυστικά στην επιφάνεια αλλά είναι ευκαιρία μας να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι που φοβόντουσαν ότι μπορούν πλέον να φανερώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και πλέον να μη συμβαίνουν αυτές», είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Έπεσα από τα σύννεφα»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος εκτός από καθηγητής του υπήρξε και συνεργάτης του, σημείωσε: «Υπήρξα μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν είχα αντιληφθεί κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά και ίσα ίσα νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα μαζί του δυο φορές εκτός σχολής. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, πολύ χοντρά περιστατικά, δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Το τι έκαναν στο κρεβάτι τους…».

Για την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι ρομαντικός και με εξιτάρει αυτή την εποχή που υπάρχει μια αποδόμηση του ρομαντισμού να τον ενισχύσω ακόμα περισσότερο… Δέχομαι διάφορα “έξαλλα” μηνύματα από κοπέλες και όχι μόνο αλλά αυτό δε με ενοχλεί, δεν καταργεί τον δικό μου ρομαντισμό. Καλό είναι να εκφράζονται οι άνθρωποι όπως μπορούν. Εγώ έχω τον τρόπο μου να τους κρατάω σε μια απόσταση. Δεν επιδίδομαι σε διαδικτυακό φλερτ. Για να φλερτάρω πρέπει να είμαι πρόσωπο με πρόσωπο. Πλέον είναι δύσκολο, αμήχανο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024