Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντίθετη η Super League σε οποιαδήποτε αναβολή

Αντίθετη η Super League σε οποιαδήποτε αναβολή

Η Αστυνομία έστειλε επιστολή στη Super League για αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ, όμως η Λίγκα είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε αναβολή

Η Super League έλαβε επιστολή από την Αστυνομία για αναβολή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή λόγω αδυναμίας φύλαξης των δυο παιχνιδιών.

Οι λόγοι που η ΕΛ.ΑΣ. θέλει να μη γίνουν τα δύο παιχνίδια (υπήρχε και σκέψη να μη γίνει όλη η 12η αγωνιστική) είναι η επίσκεψη του Πάπα στις 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, αλλά και η επέτειος του θανάτου του Γρηγορόπουλου.

Ωστόσο, η αντίδραση της Λίγκας ήταν άμεση και είναι κάθετα αντίθετη σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αναβολής.

Συγκεκριμένα, η Super League ξεκαθάρισε και γραπτώς λοιπόν ότι διαφωνεί, μιας και οι δύο λόγοι που επικαλούνται οι Αρχές ήταν γνωστοί εδώ και μεγάλο διάστημα, οπότε δε δικαιολογείται η ξαφνική αλλαγή δεδομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίγκα τονίζει πως το πρωτάθλημα είχε ήδη καθυστερημένη έναρξη, οπότε στο καλεντάρι δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω διαφοροποιήσεις του προγράμματος, ενώ υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, όπου αν κερδίσει τη Λίνκολν ο Δικέφαλος του Βορρά θα συνεχίσουν και οι δύο ομάδες στις νοκ-άουτ φάσεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024