Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Κάβουρα - Πυρ και μανία με τον Παντελή Καναράκη - «Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση»

Βίκυ Κάβουρα – Πυρ και μανία με τον Παντελή Καναράκη – «Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση»

«Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό και θα μου έδιναν το 1/4. Άκουσα ένα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός για την παράσταση, στην οποία τελικά δεν θα συμμετέχει.

Ξέσπασε κατά του Παντελή Καναράκη, η Βίκυ Κάβουρα. Η ηθοποιός έκανε δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση αλλά τελικά δεν θα παίξει σε αυτήν γιατί της δίνουν το 1/4 του ποσού που είχε προσυμφωνηθεί.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» η ίδια εξήγησε τι έχει συμβεί.

«Κάνω δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω. Είναι δύσκολο, έχω να φάω τρεις ημέρες. Έτοιμη παράσταση και εγώ δεν θα είμαι. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Είναι πολύ χοντρό, δεν ξέρω πως να το πω για να μη παρεξηγηθεί», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Έφυγα αναγκαστικά. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει».

«Ξέρουν ότι οι ηθοποιοί έχουν μεγάλη αγάπη για το θέατρο και ακριβώς εκεί μας πατάνε. Θα σου πω off the record το ποσό και θα πάθεις σοκ. Είναι προσβολή ξεκάθαρα. Απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό και θα μου έδιναν το 1/4. Άκουσα ένα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”. Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα», συμπλήρωσε.

«Είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου. Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάνε», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024