Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρχαιολογικό Μουσείο - Η συγκινητική δήλωση της γυναίκας που βρήκε το 18 μηνών κοριτσάκι

Αρχαιολογικό Μουσείο – Η συγκινητική δήλωση της γυναίκας που βρήκε το 18 μηνών κοριτσάκι

«Ήταν πολύ φυσιολογικό παιδάκι εξυπνότατο, μελαχρινό, χρονιάρικο, σίγουρα μικρότερο από 2 ετών, καθόλου φοβισμένο, καθαρό και γλυκύτατο», λέει η γυναίκα που βρήκε το μωρό.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με την εγκατάλειψη του μόλις 1,5 έτους ετών μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το κοριτσάκι που ήταν μέσα σε καροτσάκι, το εντόπισε στις 9.10 το πρωί της Κυριακής, μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της: η κυρία Μαρία, η οποία σε συνέντευξή της συγκινεί.

Η ίδια ανέφερε στο debater, πως  γύρω στις 9:00 το πρωί κατέβηκε στον κήπο του μουσείο και είδε το μωράκι στο καρότσι: «Ήταν πολύ φυσιολογικό παιδάκι εξυπνότατο, μελαχρινό, χρονιάρικο, σίγουρα μικρότερο από 2 ετών, καθόλου φοβισμένο, καθαρό και γλυκύτατο».
Η κ. Μαρία περιγράφοντας το σκηνικό,  είπε ότι εκείνη τη στιγμή έριξε μια ματιά, προκειμένου να δει αν υπήρχαν κοντά οι γονείς του παιδιού χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.«Αν το έβρισκε ένας κακός άνθρωπος… χαιρετίσματα. Θα το βλέπαμε το κοριτσάκι στο Amber Alert», λέει η κ. Μαρία, καθώς εκείνη την ώρα, στο σημείο δεν υπήρχαν περαστικοί.

Στην ερώτηση για το ποια ήταν η πρώτη της σκέψη, η απάντηση συγκλονίζει: «Μόλις το είδα είπα να ήμουν 50 ετών και κάτω να το υιοθετούσα».

Δείτε τη συνέντευξη:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024