Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το κοριτσάκι που ήταν μέσα σε καροτσάκι, εντοπίστηκε στις 9.10 το πρωί της Κυριακής, από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.
Αμέσως ειδοποίησε τη φύλακα του μουσείου που διαπίστωσε πως το μωρό ήταν περιποιημένο, σκεπασμένο με κουβέρτα και δίπλα του είχε καθαρά ρούχα.
Η φύλακας ενημέρωσε την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου οι γιατροί εξέτασαν το μωράκι και διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία του.
«Ενημερώθηκα ότι η κ. Μαρία το εντόπισε, που είναι κάτοικος της περιοχής. Εμείς οι εργαζόμενοι του Αρχαιολογικού Μουσείου την γνωρίζουμε χρόνια γιατί βγαίνει με τα σκυλιά της. Βρήκε πίσω στους θάμνους το καρότσι στις 9 το πρωί. Δεν πρέπει να ήταν πολύ ώρα εκεί γιατί ήταν ζεστό», είπε η φύλακας.
Σε βίντεο που φέρνει «στο φως» το MEGA φαίνεται άνδρας που πηγαίνει στο σημείο με το καροτσάκι, λίγο πριν εγκαταλείψει το κοριτσάκι.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου